Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sytuacja

jestem w zwiazku a mysle o innym facecie!

Polecane posty

Gość taka sytuacja

myslalam ze nic takiego mnie nie spotka bo kocham swojego pzrtnera, jestesmy sczesliwi ale mysle caly czas o kims innym od paru dni. Czuje sie jak nie normalna i jakbym zdradzala swojego :( jak wybic sobie go z lba!!??

Gość autorka kolejna pop...
widze,ze i sa baby -suki przeprowadzilam sie do innego miejsca ,zylam spokojnie a tu sasiad napala sie jak malolat pomimo ze ma zone mam rodzine ,kocham meza i chce spokoju co za choooooj ,mam dosc dewianta

Widocznie to nie jest miłość i go nie kochasz skoro myślisz o innym , a może po prostu w łóżku Ci się znudził i szukasz nowych wrażeń. Pozdrawiam.

Gość taka sytuacja
ale ja go kocham! Szanuje bardzo i wcale nie chce myslec o tym drugim! Pierwszy raz spodobal mi sie inny facet od 3 lat :( to jest straszne :(

Gość arz
Nie broń się przed miłymi myślami :) Zobaczysz, znów poczujesz się atrakcyjną kobietą :) Idź na kawkę, słodki buziak też wskazany :) Trzymaj się :)

Gość taka sytuacja
kurde rozpisalabym sie ale nie czuje sie wystarczajaco anonimowa :D do buziaka bym sie napewno nie posunela! Ale jak go widze to mam ochote rzucic sie na niego :D chyba kobieca proznosc sie we mnie odzywa... Tak wlasnie chcialabym poczuc sie atrakcyjna... Pracuje nad soba, ale moj facet zna kazdy kawalek mojego ciala wiec co ma mowic? Za kazdym razem "o jak pieknie wygladasz"?? :D jak na razie to po seksie idzie przed kompa :/

Gość bruce1444
Jeżeli jesteście z sobą 100% szczerzy to powinnaś powiedzieć o tym chłopakowi. Nie wiem jak twój chłopak ale jakbym był na jego miejscu to chciałbym, żebyś mi to powiedziała, bo wiedziałbym, że mogę ci dalej ufać. I w dodatku jeżeli przestałoby to być tajemnicą to może już by cie tak bardzo nie pociągał. Bez względu a to czy mu powiesz to normalne na początku związku, że czasami jesteśmy zainteresowani kimś innym, ale jeżeli nie chcesz stracić chłopaka to przestań myśleć o gościu który cie pociąga bo wiele jest tu takich co potem żałują. Swoją drogą widać, że jesteś fajna dziewczyna skoro myślisz o nim i już czujesz, że go zdradzasz :)

tja normalna koleu rzeczy powiedzialbym ...... ludzie z otwartym umyslem swiadomi swego zycia pewno tez to zaobserwowali ........ to tzw POKUSY , przychodza zawsze wtedy kiedy jest dobrze ....... i jezeli sie im poddamy ladujemy z reka w pelnym nocniku . wiem bo mialem tak juz pare razy niew arto sie na nie lapac bo zwalimy wszystko co zbudowalismy .... tyle na temat 🖐️

Gość taka sytuacja
a jednak sa normalni ludzie na kafe :) dzieki :)