Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanka mamka

poważny problem ze sobą

Polecane posty

Gość nanka mamka

słuchajcie, chciałabym się was spytać co mam robić może niektóre czytały już o tym że uroiłam sobie ciążę(chyba) mam 26 lat, w wieku 19 lat wyszłam za mąż w wieku 22 lat dziłam 1 syna a 10 miesięcy temu córkę, póki co nie planuję wiecej dzieci i zabezpieczam się. Przez jeden cykl brałam taletki, ale musiałam odstawić ponieważ miałam plamienia przez cały czas brania tabletek, było to w styczniu po odstawieniu dostałam okres po 3 dniach, następny cykl 29 dni, dziś jest 26 dzien cyklu. Współżyłam zmężem 3.03 - 13 dnia cyklu, nie wiem czy były to moje dni płodne ponieważ przez cały cykl nie odczułam sluzu płodnego. OK. zaraz po stosunku wbiłam sobie że mogę być w ciąży. JUż 2-3 raz mi się to zdarza. nie wiem co mam ze sobą zrobić .... ciagle mysle tylko o tym i o niczym innym.... choc tego nie chce

Gość Bądź sobą
proponuje odstawić współżycie na bok. A jeśli źle się czułaś po tabletkach to są wkładki domaciczne...

Gość nanka mamka
bardzo źle mi z tym .... przeciez wspolzycie to normalna rzecz w malzenstwie ... ja nie potrafię zadwolic meza bo ciagle mam urojenia w glowie unikam tego jak ognia :(

no ale chyba najprościej byłoby zrobić test i się upewnić zamiast panikować ;)

Gość Bądź sobą
justek przeczytaj temat teścik... Autorko jak nie podeszły tabletki to są krążki (sorry za wcześniejszą pomyłkę) DOMACICZNE nie spirale, bo ją można założyć najwcześniej po roku, ale te krążki się wkłada raz w miesiącu. Są specjalnie dla kobiet, które nie tolerują tabletek...

Gość taka prawda;/
tez tak mialam. panicznie balam sie kolejnej ciazy po porodzie. zabezpieczam sie a seks tez nie jest za czesto

Gość nanka mamka
w 23 dc byłam u lekarza zapisał mi nowe tabletki jakieś 3 fazowe. zrobiłam test dzis jest 13 dni po stosunku negatywny..... wy wiecie jakie ja piekło teraz przechodzę :(

Gość Bądź sobą
to bierz tabsy i już... My używamy podwójnego zabezpiecznia (tabletki i gumki) seks nie jest tak często jak byśmy chcieli-Mały jest cycusiem mamusi i ciągle chce na rączki a to męczące, i w sumie jak się kładziemy to oboje marzymy o spaniu, a w dzień tez jest różnie, żeby mieć chwilkę na to, ale mam nadzieję, że to się zmieni,..

Gość nanka mamka
ale czy jest mozliwosc ciązy w tej sytuacji jaką opisuję stosunek przerywany plus prezerwatywa(nieleknieta nie uszkodzona, niezunieta) Durex, w 23 dc lekarz powiedzial ze mam powiekszone endo to ja juz w panike ze pewnie na ciaze (powiedział ze nie jesten napewno w ciazy), juz sama nie wiem przeciez jak moglabym zajsc skoro bylo zabezpieczenie i nic sie nie stalo a on nawet nie doszedl we mnie?????????????

Gość Bądź sobą
jestes chora.. lekarz wyraznie powiedzial

Gość nanka mamka
wiem że coś jest nie tak ale pytam......zamiast tego kazdy udziela mi ugelg typu: idiotka, jestes chora..... ja naprawde sie martwie kopanie leżacego:(

Gość nanka mamka
ponawiam

Gość nanka mamka
proszę:(

Gość nanka mamka
Ponawiam

Gość mam całkiem podobnie
co miesiąc mam schizy że jestem w ciąży mimo ze się zabezpieczamy i to prawie niewykonalne a ja i tak sobie wkręcam i się nakręcam. Wiesz co zrobiłam? Przestaliśmy się zabezpieczac. Jak już mam się wkręcać to chociaż podstawy ku temu niech jakieś będą :) ;)

Gość nanka mamka
naprawdę już nie wiem co mam myslec ( mysle tylko o tym i o niczym innym)

Droga @nanka mamka Zapraszam Ciebie na naszą stronę durexmowi.pl. Dyżuruje tam ekspert seksuologii, który postara się pomóc Tobie poradzić sobie z tym problemem. eRzecznik Durex durexmowi.pl