Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość agonia 36

pytanie dotyczace biseptolu

Polecane posty

Gość agonia 36

hej rozwalilo mnie cos dziwny dyskomfort ale jeszcze nie bol w okolicach uszu i gardla , kaszel trudnosci z oddychaniem bol calego ciala wraenie jakby kazda kosteczka mnie bolala stan podgoraczkowy no i lecze sie na wlasna reke mam biseplol 960 i duomox wzielam rano biseptol ale potem sie naczytalam ze to niebezpieczny lek czy to prawda?? pewnie padnie pytanie dlaczego nie ide do lekarz wiec odpowiem w szwecji sluzba zdrowie to farsa i kpina nigdy a mieszkam juz 17 rok nie otrzymalam pomocy wiele razy szlam na czterech placilam 200sek ( podatki tez place) aby uslyszec spiewke noooo taki okres kazdy teraz kaszle hmmm goraczka prosze okno otwozyc prosze isc do domu to napewno jakis wirus:) poza tym dzisiaj jest sobota przychodnie nieczynne a nie zamieam kilkanascie godzin czakac w szpitalu na konowala lecze siebie na wlasna reke mam dostep do lekow z polski dzieki temu moj 6 letni synek nie byl narazony na cierpienie przy zapaleniu ucha , strasznie plakal madra pani doktor powiedziala ze ucho zainfekowane ale w szwecji sie zapalenia ucha nie leczy!!!!!! mnie zawsze mowiono ze po nieleczonym zapaleniu ucha moga wystapic przykre powiklania wiec w domu sama podawalam malemu duomox przeszlo odrazu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować