Gość agonia 36 Napisano Marzec 16, 2013 hej rozwalilo mnie cos dziwny dyskomfort ale jeszcze nie bol w okolicach uszu i gardla , kaszel trudnosci z oddychaniem bol calego ciala wraenie jakby kazda kosteczka mnie bolala stan podgoraczkowy no i lecze sie na wlasna reke mam biseplol 960 i duomox wzielam rano biseptol ale potem sie naczytalam ze to niebezpieczny lek czy to prawda?? pewnie padnie pytanie dlaczego nie ide do lekarz wiec odpowiem w szwecji sluzba zdrowie to farsa i kpina nigdy a mieszkam juz 17 rok nie otrzymalam pomocy wiele razy szlam na czterech placilam 200sek ( podatki tez place) aby uslyszec spiewke noooo taki okres kazdy teraz kaszle hmmm goraczka prosze okno otwozyc prosze isc do domu to napewno jakis wirus:) poza tym dzisiaj jest sobota przychodnie nieczynne a nie zamieam kilkanascie godzin czakac w szpitalu na konowala lecze siebie na wlasna reke mam dostep do lekow z polski dzieki temu moj 6 letni synek nie byl narazony na cierpienie przy zapaleniu ucha , strasznie plakal madra pani doktor powiedziala ze ucho zainfekowane ale w szwecji sie zapalenia ucha nie leczy!!!!!! mnie zawsze mowiono ze po nieleczonym zapaleniu ucha moga wystapic przykre powiklania wiec w domu sama podawalam malemu duomox przeszlo odrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach