Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalezna finansowo

Kocham Araba, ale jemu skonczyla sie wiza. Brac slub?

Polecane posty

Mam problem. Jestem w zwiazku z Arabem, on jest z Algierii. Jestesmy razem dwa lata, jest bardzo dobrym czlowiekiem,kochamy sie,planujemy slub.Ale jego wiza wlasnie sie skonczyla, nawet mi nic nie powiedzial.Przypadkiem sie wygadal.Boje sie ze go wywioza do jego kraju i juz nigdy go nie zobacze. Czy warto wziac ten slub wczesniej niz planowalismy tylko po to, zeby dostal wize i nie rozdzielali nas? Mieszkamy w UK.

Gość blockhead
omg naprawde? Skoro jego wiza sie juz skonczyla to znaczy ze jest nielegalnie i nie dostanie pozwolenia na slub tak czy inaczej. Poza tym moja odpowiedz to nie, nie brac slubu bo sie wiza konczy

Gość oczywiscie ...................
oczywiscie ze warto, az ci zazdroszcze, serio, spod jakiego kamienia wypelzl ? Bo tez takiego szukam, marzenie moje od dziecinstwa ...Ma kolege jakiegos bez wizy ? popytaj, lapie sie na to.

No wlasnie myslalam ze jak sie pobierzemy to mu dadza wize bez wywalenia go z kraju. Obecnie jest nielegalnie dopiero od kilku dni. nie wiem co robic. mam metlik. Jak go wywioza albo sam pojedzie to co zrobie bez niego? :(

Ale co z praca? ja tu mam obowiazki, prace,dom... przeciez nie moge tego o tak zostawic i wyjechac jak nastolatka

Gość blockhead
dlaczego nie staral o przedluzenie?

Gość E tam jak...
...jaka praca, jaki dom, ciulnij tym, kupicie kozę, będziesz ja pasła na pustyni, a jak arab będzie cię bił i traktował gorzej niż psa to go zostawisz i znajdziesz sobie jakiegoś innego Beduina czy Berbera, oni mają wielbłądy :-) Problem... całkiem już wam się w tyłkach poprzewracało :-S

Gość E tam jak...
Nie zapomnij o gołębie pocztowym, jakby co wyślesz go z listem do rutkowskiego żeby przyjechał i cię uratował :-)

Gość ja tam nie wiem
ale takie pytania zalatuja prowokacja...

Gość sa jeszcze taie naiwniary?
przeciez oni z europejkami wiaza sie tylko dla wizy... nawet nei wiecie jakie oni maja zobowiazania wobec wlasnych ziomkow za to, ze dali im kase, zeby mogli znalexc sie w europie...musza potem sciagac z kolei ich do europy jak tego nie zrobia to czapa w leb...

Gość wredniucha100
jedźcie razem do Algierii - tam przynajmniej ciepło!

Gość kaya20131986
moj maz jest z Indii ale religiia to sikhizm i jakos sie jej nie obwaiam na tawoim miejscu bym sie bala jego religii.. jaki on jest?i do prawnika leccie on wie najlepiej co teraz robic

Gość oh...
Moja koleżanka miała taka sama sytuacje i sie pobrali. Sa świetnym małżeństwem, pełnym szacunku i miłości. Maja 4-ro letniego syna i starają sie o drugie. Mieszkają w Uk.

Gość Wkurwiona krowa
Nie rób niczego pod presja czasu. Znajomy portugalczyk ożenił sie ze Szkotka i maja dziecko, a nie dostał wizy na przedłużenie pobytu w UK i deportowali go. A ten twój chyba chce cię postawić pod ściana i zmusić do ślubu, skoro nie ubiegał sie o przedłużenie wizy. Jeśli to prawdziwe i wartościowe uczucie, to przetrwa rozlake gdy bedzie musiał wyjechać.

Gość jak sie masz helloolll
o matko ten temat chyba nie mzoe byc prawdziwy :o takie laski glupie jeszcze istnieja? :o

Gość mizoginyEbaka
...jeszcze jedno prowo..?..jśsli nie, to czy masz nieodpartą ochotę stanąć w jednym rzędzie z konkurentkami do jego ucuć tz kozą ,oślicą...? ...a żeń się głupia dÓÓpo jeśli mylisz głupotę z uczuciami...

Gość o ludzie, ludzie!!!!!!
Wkurwiona krowa "Znajomy portugalczyk ożenił sie ze Szkotka i maja dziecko, a nie dostał wizy na przedłużenie pobytu w UK i deportowali go." :O Babo glupia, Portugalia jest w EU i Portugalczyk nie potrzebuje zadnej wizy aby mieszkac w UK :O Matko ukochana, skretynienie naszych poleczek jest wrecz przerazajace :O