Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakłopotana25

Od jutra zaczynam odchudzanie z Herbalife! Ktoś już stosował?

Polecane posty

Długo się nad tym zastanawiałam, ale w końcu pomyślałam- dlaczego nie? Nie mam jakiejś słoniej nadwagi, ważę 65 kg przy wzroście 165cm. Ale kiedyś ważyłam 55 kg, świetnie się wtedy czułam i chciałabym wrócić do poprzedniej wagi. Leczyłam się, później brałam tabletki antykoncepcyjne i w jakieś 2 lata przybyło mi 10kg! Na Herbalife skusiłam się, ponieważ poznałam kogoś, kto schudł na tym 35kg, bez efektu jojo, bo jak mówił ważny jest etap stabilizacji. Później okazało się, że moja koleżanka, z którą nie miałam kontaktu kilka ładnych lat jest tam konsultantką, pomogła wielu ludziom. Nie jest tanio, ale warto... Oczywiście nie mam zamiaru się katować, tylko stosować zbilansowaną dietę, którą wspomogę tymi produktami+więcej ruchu. Szkoda, że nie mam nikogo do wspólnej mobilizacji, pewnie ze wzgl. na koszty tej kuracji

Gość mikaele
drogo tzn???

Zależy jak dla kogo, ale moim zdaniem na dietę na miesiąc 350 zł to drogo... Koleżanka jest konsultantką, dlatego mam taniej, ale normalnie trzeba zapłacić 350 zł za 3 produkty- koktajl (ja mam waniliowy- bo najbardziej neutralny), błonnik i zioła- tabletki i herbatkę... Gdyby to był jednorazowy wydatek, to ok, ale przez kilka miesięcy się uzbiera:) Po kilku osobach widzę że warto, obym ja również wytrwała.

Odnawiam temat, bo praktycznie nikt nie odp a ja nie wiem co o tym myśleć:) Właściwie dopiero zaczęłam a mam 2 kg mniej- to nie woda bo piję duuużo więcej niż wcześniej i czuję się pełna... Nie chodzę głodna wcale, ale miewam zachcianki, jak KFC, jednak odmawiam sobie tego... Koleżanka układająca mi dietę wyliczyła mi zapotrzebowanie na kcal i staram się tego trzymać- zwyczajna prosta zasada- żeby schudnąć musimy jeść mniej kalorii niż potrzebuje nasz organizm. Myślałam, że nie jest tak żle, starałam się jeść regularnie, ale co z tego, jeśli przyswajałam dziennie i 2 tys kcal, tymczasem przy mojej siedzącej, umysłowej pracy mój organizm potrzebuje ok 1270kcal... I jak miałam nie tyć? Chociaż mam większą wiedzę. Tylko nie wiem, czy te 2 kg to herbalife, czy pilnowanie się tych 1270 kcal...

Gość herbalika
Od jakiegoś miesiąca piję koktajl a waga niby troszkę spadła ale co to jest 400 gram . W dodatku ten koktajl jest wstrętny - mam waniliowy i mam odruch wymiotny. Po 2 tygodniach miałam te -400 gram ale podobno wzrosła mi ilość mięśni a tłuszcz spadł o 2 %. Rano piję wodę w aloesem, w pracy ten koktajl ale ja po nim i tak jestem głodna. Mam polecone żeby jeszcze wieczorem koktajl pić ale tego już nie robię. Wątpię że na tym schudnę bo biorę tabletki anty i już kiedyś przez 2 tygodnie jdałam tylko jabłka i nie schudłam nic więc na Herbalife też chyba nie da rady ale spróbuję... w sobotę mam ważenie :/ aha , biorę jeszcze extra cal

Gość ejczka
po 6 tygodniach waga stoi (dwa tygodnie tłuszcz podskoczył o 1%, ciekawe po czym). Mam wrażenie, ze HB odchudza kieszeń

Gość kklaudia
hej zaczęłam dietę z herbalife może ma ktoś ochotę dołączyć się??? szukałam na necie jakiegoś bieżącego wątku ale niestety nic nie znalazłam...

Gość pyza202
U mnie również waga nie drgnęła byłam strasznie zła ;/ ale chciałam schudnąć bo wakacje bo mój najważniejszy dzień! I tak zaczęłam szukać ,szukać i znalazłam Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl teraz wiem,że to dzięki niemu tak udało mi się schudnąć 40kg w 5 miesięcy! I bikini w końcu mogłam założyć;) a mój ślub był cudowny! A ja piękną,szczupła i uśmiechnięta!A mój mąż w końcu mógł mnie przenieść przez próg :)