Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondująca88

sonda ślubna, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość sondująca88

czy w waszym mieści jest sklep z artykułami ślubnymi, urodzinowymi, komunijnymi, na chrzciny itd> ilu tysięcy mieszkańców ma miasto? pytam bo chciałabym otworzyć taki własny interes, mieszkam w miasteczku które ma 18 tys. mieszkańców. zastanawiam się, czy taki interes ma sens. bardzo serdecznie proszę o pomoc

Gość pipipipipipipi
ma sens,wprowadź jeszcze asortyment urodzinowy,z moich obserwacji poszukiwane rzeczy to duże szklane kule,wazony,szarfy na krzesła,pokrowce na krzesła,pawie pióra,dziewczyny szukają wypożyczalni,znam sklep w którym sprzedają wszystkie takie rzeczy a po weselu można im oddać z powrotem i odebrać 80 % wartości

Gość yło
50 tys. Jest ale nic w nim nie ma, i bede musiala udac sie do miasta wojewodzkiego moze tam wpadnie mi cos w oko

Gość sondująca88
pipipipipipiip a skad czerpiesz takie obserwacje:)? pracujesz w branży?

Gość sondująca88
nikt się więcej nie wypowie?

Gość o północy jednak
Jest taki sklep, ale ceny nie są zbyt przystępne. Dlatego mimo, że tam zajrzałam to wszystko zamówiłam z allegro. Wyszło dużo taniej. A też w tym sklepie wybór był kiepski nic mnie nie zainteresowało. Więc jeśli dobrze to zorganizujesz to może się przydać. Bo na te popierdółki ślubne zawsze jest popyt tylko żebyś dobrze wyposażyła ten sklep i nie dowalała wysokich cen.

Gość bakteria na suficie
miasto 2 miliony mieszkańców, takich sklepów od groma :]

Gość sondująca88
dziękuje za wszystkie opinie. bardzo czekam na jakąś wypowiedź kogos z takiego małego miasteczka jak moje, bo wiadomo, że w dwumilionowym sklepie takie sklepy mają szanse powodzenia, ale czy w moim...?

Gość Marcelii23
Nowe forum ślubne zaprasza: www.Wianeczek.pl

jeżeli ceny będą konkurencyjne, to otwarcie takiego sklepu ma sens. z reguły w takich sklepach jest dużo drożej niż zamawiając pewne rzeczy z internetu np. z allegro (nawet już z przesyłką).

Gość sondująca88
mam to na uwadze, jednak na allegro zwykle nie zamówimy wszystkiego w jednym miejscu, więc trzeba zapłacić za kilka przesyłek. Ja myślę o sklepie, gdzie dostępne będzie wszystko do ślubu od naklejek na wódkę, przez balony, dekoracje stołów weselnych, wszelkie możliwe dodatki i gadżety martwi mnie tylko że w naszym 17-to tysięcznym miasteczku to się nie powiedzie...

Gość żę tak powiem
ja mieszkam w 18 tyś mieście, mimo że jest to małe miasto są 2 takie sklepy w tym jeden to agencja ślubna zajmująca się kompleksowo organizacją wesel ale jak im idzie to nie wiem. Są na rynku od około 2 lat..

Gość żę tak powiem
co do Twojego pomysłu to myślę tak: dużo ludzi zamawia obecnie przez internet: zaproszenia, dekoracje itp . Sama zresztą tak robiłam. Na allegro wybór jest ogromny a ceny bardzo niskie. Ciężko będzie Ci przebić internetowe oferty

Gość sondująca88
dziękuję za wszystkie wypowiedzi dziewczyny! co do ostatniego postu,to się zgodzę-ja sama pół roku temu na własne wesele zamawiałam sporo rzeczy na allegro,ale z drugiej strony będąc w takim sklepie w naszym miescie wojewódzkim zostawiłam jednorazowo 100 zł, bo rzeczy były ładniejsze niz na allegro. zapomniałam dodac, ze miałabym w ofercie takze własnie usługi dekoracji kościoła,samochodu itd. moze to zwiększyłoby moje szanse.