Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogólnie ma czarnego nick

Powiedzvie mi kobiety co wy tu robicie?

Polecane posty

Jest weekend, a wy dalej siedzicie tu i sie kłopocie, ja weszliśmy na chwile bo mąż pod prysznicem. Ale jak tylko przyjdzie to sie wycofuje, musicie mieć przykre życie, współczuje. Naprawdę. Nie dziwie sie ze takie sfrustrowany jesteście, jak zdjęcie życiem kafeteryjnym. Pozdrawiam.

Taka prawda!!! Przynajmiej już wiem dlaczego takie zawierane jesteście. Spadam mezus idzie i wieczorek tylko dla nas...

Gość no i dobrze
papa

Gość qatra
ja z reguły tu siedze na tygodniu jak w pracy mam luz ;P a dzisiaj cóż- mąż u swojego brata na weekendzie bo mu remont robi, dziecko śpi a ja oglądam xfactora i pykam na kafe

Gość qwertyuu788
ja tam lubię sobie potrollować. rozluźnia mnie to. gratulujemy cudownego życia, chociaz nie rozumiemy jak w tym ekscytującym i napiętym planie zajęć znalazłaś czas na zakładanie tematów na tym nędznym portalu:)

Gość My name is nicol
Moj mąż w delegacji dziś wraca za 2 godziny, a ja siedzę na kafe i nie mogę sie doczekać aż przyjedzie

Gość a co ty tu robiiiisz
ogólnie ma czarnego nick"-Spadam mezus idzie i wieczorek tylko dla nas... " a co wyszedl wlasnie z pod prysznica?????

Gość ojjj ile zatwardziałych
jak miło, że wpadłas nas poinformować, że Twój mąż w końcu wlazł pod prysznic! pewnie jego smrodek juz ci przeszkadzał. A Ty zamiast przebrac sie w seksowna bielizne na kafe lecisz...

Gość Też mam czarny nick
i co z tego że wekkend i na kafe a kto zabroni ja na kafe i za chwilę będę lekko wstawiona-rózowe półwytrawne dodatkowo podrasowane nalewką z aronii ;) może po tej mieszance będzie mi wszystko jedno z kim i co robi On Nie nie będzie :(

a ja mam na swojego focha i goowno mnie obchodzi czy marnuję czas czy nie na kafe. Wkurzył mnie wczoraj maksymalnie i nie mam zamiaru się do niego odzywać przynajmniej do jutra w okolicach obiadu.

Gość a co ty tu robiiiisz
Ofj. Hindusi huj-ok nie doczytałam ze to jej maz pod prysznicem ,ale jak poprawiasz komus bledy to sama pisz bez nich.....nauczyciel sie czytać ze zrozumieniem -chyba nauczcie sie?