Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyprana_w_Perwolu

Tabletki Chili forte Ch+ wspaniale efekty!!!

Polecane posty

Gość Wyprana_w_Perwolu

Hej Czy ktos z Was slyszal o tych tabletkach i kuracji? Moja znajoma kiedys wyczytala w gazecie reklame tych tabletek i zakupila je droga internetowa, ja jej odradzalam twierdzac ze to nabieranie ludzi i ze bez diety i cwiczen to omarzyc sobie moze. po jakims miesiacu miala 8 kg mniej bez zmieniania swojego jadlospisu. Pozazdroscilam jej i sama zamowilam zestaw biore 2,5 tyg dopiero i jak narazie 3 kg zjechalo... szukalam cos w necie jakis opini na ten temat i niestety nic nie ma, moze ktos z Was sie z tym zetknal ?

Gość jghgftdf
reklama????

Gość Wyprana_w_Perwolu
Nie nic nie reklamuje poprostu nic w necie oprocz ich strony z ktorej kupowalam te tabletki http://www.chiliforte.pl/odchudzanie-wywiad/ nie moge nic znalezc i licze na to ze moze ktos cos slyszal ;)

Gość Wyprana_w_Perwolu
Czy ten sklad papryczek chili i wyciagu z karczocha naprawde moze cos zdzialac?

Gość Wyprana_w_Perwolu
?

Gość Wyprana_w_Perwolu
podbijam bo dalej jestem ciekawa ;)

Gość gość
ja też spróbowałam ale niestety na mnie to nie działa.odesłałam jedno opakowanie puste a drugiego nawet nie zaczynałam .minęły prawie dwa miesiące i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy o czym zapewniają na swojej stronie.po rozmowie telefonicznej dowiedziałam się że jeszcze nie wiedzą jak rozliczać zwroty .

Gość gość
Szanowni Forumowicze! Zakupiłam ten wspaniale szeroko reklamowany preparat. Jakże wielkie rozczarowanie spotkało mnie , gdy okazało się , że nie schudłam nawet kilograma. Jest to jawne naciąganie ludzi na kasę, a gdy zwróciłam się o zwrot pieniędzy, bagatela 399 zł., zapewnione w umowie, nie ma kto zwrócić, i nie ma osoby kompetentnej , która może odpowiedzieć kiedy otrzymam tę gotówkę. Czekam od lutego. Dlatego też, nie dajcie się oszukiwać , omijajcie tę nieuczciwą firmę i nie dajcie się wykorzystywać naciągaczom, niech tę cudotwórczą pigułkę podadzą swoim pracowniom i odchudzi im ale umysły, aby nigdy nie naciągali ludzi. Najwyższa pora aby zajeły się nimi organa ścigania i Rzecznik d/s obrony konsumenta.

Gość Wyprana_w_perwolu
Tez chce napisac ze to oszustwo po 3 miesiacach ciaglego brania nic to nie dalo, oszusci !!!! swoje wy[powiedzi profesorow na stronie moga wsadzic w swoja D. a jak sie dzwoni i odbieraja te panie to wypowiadaja sie jakby ktos je dopiero co od pluga odciagnal. porazka. no i ja glupia naiwna :D

Gość gość
Dziewczyny, czy Wy myślicie, ze istnieją jakiekolwiek tabletki, ze możecie żreć i siedzieć na d****h i biorąc tabletki schudniecie? Odpowiedz brzmi NIE. Tabletki są tylko "wspomagaczem" i nie należy na nich zaprzestawac.