Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salvadoreeeee

Dlaczego od jednych tabletek antykoncepcyjnych rosną mi piersi, a od innych nie?

Polecane posty

Gość Salvadoreeeee

Gdy zaczynałam brać tabletki to po każdych mi rosły (Yasminelle, Cyprodiol), a teraz biorę Regulon i biust nawet nie drgnął :( czy to zależy od marki tabletek? czy może już żadne na mnie nie podziałają? dodam, że miałam roczną przerwę w braniu tych po których mi rosły, a teraz biorę i nic :( ­ i jakby co to nie biorę tabletek byle żeby mieć większy biust, ale jak i tak i tak mam jakieś brać to wolę dodatkowo aby mój biust był pełniejszy :) o rozmiar :) ­ I czy jeśli wrócę do tych które kiedyś brałam to mi znowu urosną? :D

Gość Salvadoreeeee
Pomóżcie 😭

Gość Salvadoreeeee
:(

Gość ferwie
Bo jedne są dla Ciebie dobrze dobrane (te, które NIE powodują puchnięcia piersi) a inne nie.

Gość Salvadoreeeee
ferwie - Moja przyjaciółka powiedziała mi to samo, że powiększenie piersi to jedynie skutek uboczny którego nie powinno być przy dobrze dobranych tabletkach ;) Ale powiedz mi, czy jeśli wrócę do Cyprodiolu (którego zaletą jest też cena) to piersi mi znowu urosną? Bo tak jak pisałam wcześniej mi rosły po każdych, później zrobiłam przerwę roczną i znowu zaczęłam brać pigułki, ale nie urosły ani po Dianie 35 ani po Regulonie, i teraz mam zagwozdkę czy mój organizm już nie reaguje na pigułki puchnięciem piersi, czy po prostu trafiłam dwa razy pod rząd na takie po których mi nie rosną :(

Gość Salvadoreeeee
Up :(

Gość Salvadoreeeee
Mała czarna kawka 22 - A ja brałam już wiele tabletek i po wszystkich czuję się dobrze, z tym, że po tych pierwszych rosły mi piersi, a teraz nic nie drgnęły, to myślisz, że jak wrócę do tamtych to mi znowu urosną? ;)

oj nie wiem tego...:P spróbuj jeden dwa cykle jak nic nie drgnie to poprostu faza dużych piersi po tabsach mineła:) i łykaj potem jakie chcesz. Duze prawdopodobieństwo że coś w tamtych podowało te duże piersi jednak....

Gość Salvadoreeeee
Mała czarna kawka 22 - No właśnie tego się obawiam :P że faza dużych cycków po tabletkach przeminęła z wiatrem, bo kiedyś po każdych jednych mi rosły, a teraz po roku przerwy wróciłam do tabletek, biorę Diane 35 i nic, biorę Regulon i nic, zaczęłam się martwić :P

Nie martw sie-mi nigdy nie urosły po tabletkach za to teraz w ciaży-musiałam sobie kupić nowe staniki bo mi wyłaziły bokami:P a normalnie mam już spore (65E) a jeszcze urosły na G chyba -martwie sie że po ciąży mi sflaczeją-chociaz smaruje mustelą-może nie:P

Gość nie rozumiem z czym masz
problem czemu nie trzymasz sie jednych tabletek ? poza tym - chcesz wiedziec czy ci urosną to wróc i przetestuj ale naprawde nie rozumiem co za lekarz tak miksuje recepty

Gość Salvadoreeeee
nie rozumiem z czym masz - Pisałam że miałam roczną przerwę w braniu tabletek bo już ich nie potrzebowałam, przetestuję - wrócę do tamtych, tylko chciałam wiedzieć czy jest jakaś szansa, że biust znowu urośnie mi o rozmiar, bo jak i tak i tak mam brać to wolę mieć większe cycki :)

Gość Salvadoreeeee
Mała czarna kawka 22 - Na zdjęciu widzę, że jesteś szczupła, więc wygrałaś los na loterii - szczupła sylwetka i duży biust :P mąż ma farta :)

Gość Salvadoreeeee
Mała czarna kawka 22 - To powodzenia w życiu rodzinnych ;) Ja nie chcę ani męża ani dzieci, i mam nadzieję, ze przez najbliższe lata tak zostanie :D

Gość Salvadoreeeee
Mała czarna kawka 22 - Fakt, teraz spotkać normalnego faceta graniczy z cudem :D

Gość tesco dla ciebieee
65E to wcale nie jest wcale spory biust :o