Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siebie ;((

jestem okropna :( odrzucilam milosc faceta tylko dlatego,ze...

Polecane posty

Gość zla na siebie ;((

On jest biedny ;(( wiem,ze on naprawde mnie kocha choc nie wiem jak mogl sie zakochac w kims tak przebieglym jak ja ;(( jest mi go szkoda...:(

Gość zla na siebie ;((
Wgl to on ciagle do mnie,pisze,dzwoni,jest taki kochany ;( chyba bede miala depresje ;(((...znowu

Gość yyyyyyyy?......
Masakra ;//

Gość duzo jest takich
Kobiet:-) nie martw sie nie Ty jedyna

Gość bigdream
nie rozumiem dlaczego tak postapilas.. nie ocenia sie ludzi po ich stanie majatkowym!

Gość SW 1313
Nie martw się, nie jesteś jakaś wyjątkowa. :) Jesteś typową, zwykłą, powszednią kobietą. Twoja postawa jest czymś powszechnym wśród kobiet. Tych wyjątkowych to ze świecą szukać.

Gość zla na siebie ;((
Wiem,ze to podle z mojej strony ale wolalam odrazu sprawe postawic jasno...teraz czesto zaluje... ja pochodze z dosc znanej w mojej okolicy,wplywowej rodziny,zawsze mam to czego chce... gdybym z nim byla wiem,ze nie moglabym sobie na zbyt wiele pozwolic :( brakowaloby mi tego... ;((

Gość Nie naprawiaj
Sama wiesz, ze by ci tego brakowalo, wiec podjelas taka a nie inna decyzje. Zycie w niedostatku nie jest czyms fajnym i interesujacym ;) szybko by ci sie znudzilo lub popadlabys w depresje z powodu braku kasy. Facet jak jest fajny to bedzie mial jeszcze niejedna, tego kwiatu to pol swiatu, niedlugo zobaczysz go z inna.

Gość .....nie wiem co
Lepsze...nie oklamalas go chociaz..

Gość SW 1313
Albo inny ciąg dalszy. On sobie poradzi finansowo, będzie miał piękną żonę i dzieci. Ona natomiast podupadnie. Czyta się mnóstwo takich historyjek, również i tutaj takie się zdarzały.

Gość zla na siebie ;((
Niby nie oklamalam ale zle sie czuje ze swiadomoscia tego co zrobilam....

Gość Nie naprawiaj
Moze i tak byc. Teraz to on nie ma pieniedzy, wiec laska dobrze zrobila, ze go nie oszukuje itp.

Gość ja nie rozumiem twojego toku
myslenia? co z tego ze teraz jest biedny? co ci to szkodzi? przeciez mozecie razem pracowac po to by realizowac powoli wspolnie zyciowe cele i polepszac tym samym sytuacje materialna. przeciez bogactwo to nie kasta i mozna sie go z czasem dorobic pracujac. nie pisze tu o jakichs kokosach, ale mozna spokojnie wypracowac cos powyzej sredniej krajowej i miec dobre zycie - niekoniecznie luksusowe, ale naprawde dobre i zadawalajace i przede wszytkim byc szczesliwym. nie zyjecie w azji, zebyscie mieli zamkniey dostep do grup spolecznych, edukacji, rozwoju. wszystko w waszych rekach. ja nie skreslalabym czlowieka tylko dlatego, ze ma niskie dochody, bo przeciez to sie moze za jakis czas zmienic. jesli poza tym wszystko inne ci sie w nim podoba to daj mu szanse.

Gość O JA PIERDACZE
tak, w azji jest kompletny brak dostepu do edukacji, no zes se napisala :D :D