Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2013

jakie imię dla dziecka najładniejsze?

Polecane posty

Gość mama 2013

dla dziewczynki-Magdalena,Zuzanna,Julia czy Ewelina dla chłopca-Bartosz,Jakub,Kacper jakie imię najładniejsze?

Gość przezyjesz
Madzia i Tomek

Gość najbrzydsze sa golfy
mi się wszystkie podobają,

Gość najbrzydsze sa golfy
może Magda i Bartek, albo Kacper..

Gość nmghukg
Ewelina, Jakub.

Gość a ja........
Mam bratowa Ewelinę....bardzo źle sie kojarzy. Mi sie podoba julia, Magdalena kacper

Gość biala wstazka
z podanych przez ciebie: magdalena - najładniejsze imię zuznana - nienajgorsze, ale okropnie wręcz popularne julia - oklepane do granic możliwości, a przez to okropne, straciło cały urok ewelina - niby ok, ale mi nie podoba się brzmienie, no i mam złe skojarzenia ze znaną mi ewelina bartosz - niby ok, ale trochę wyjkowate bedzie, bo to imie z pokolenia rodziców jakub - jak julia kacper - totalnie mi się nie podoba, wydaje mi się, że jest w złym guście podsumowując: magdalena i bartosz, ale dla chłopca szukałabym dalej

Gość Julia---
a te chlopiece mi sie niezbyt podobaja...

Gość imieeeeee
Ines Olivier

Gość the new
Kornelia

Dla chłopca może Tymon, Tymek, Tymuś, Tymcio... Mało znane, ma dużo zdrobnień... ja chyba tak dam na imię)))

Gość hbwdhcshsbchscjhcbshcs
Ludzie ja pierniczę :O Julia-tragedia! Moja siostrzenica ma tak na imię i do tego 5 innych Julek w klasie :O Zuzia - dokładnie to samo ! Wiem,każdy ma inny gust ale jakoś tak zastanawiam się (sama jestem w ciąży) i nie dałabym dziecku na imię "Krzysiu" "Maciuś" "Pawełek" "Piotruś" "Kubuś" :O No ale każdemu podoba się co innego . Dla mnie ładne imiona dla dziewczynki to Kalina oraz Emilia ,a dla chłopca Fabian lub Feliks ❤️

Magdalena choc to imie brzmi tak tylko urzedowo ,skrot Magda uzywany na co dzien to jakas brzydka pomylka :( Bartosz ladne imie i mnie osobiscie kojarzy sie z sympatycznymi i lekko zwariowanymi facetami ;) hbwdhcshsbchscjhcbshcs -masz racje ,kazdy ma swoj gust i prawo dac na imie dziecku tak jak sie mu podoba.To nie bedzie twoja 5 Julka w klasie ale masz szanse miec 4 Emilie bo tego tez sie robi na peczki . Fabian tez jest popularny.

Gość martula2402
ja mam Maję może się spodoba?Dla chłopca chciałam Adam

Gość hagagagsawaaxa
Dajcie spokój, u mojego syna (ur. 2004) w przedszkolu było w jednej grupie chyba 5 Bartoszów, 3 Kubusiów (Jakubów) i 2 Kacprów... jakby innych imion już nie było :O

Gość Daria123456
Jak juz to tylko Daria :). :). :)