Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w londynie

agencje pośrednictwa pracy Londyn

Polecane posty

Gość nowa w londynie

proszę o pomoc, jestem w Londynie krótko, szukam pracy, ciągle słyszę o agencjach pośrednictwa ale nie umiem ich znaleźć, proszę nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki, podajcie proszę nazwy agencji, które możecie polecić takiemu świeżakowi, jak ja mam też pytanie, czy są tu w Londynie jakieś agencje, w których można rozmawiać po polsku? póki co mój angielski jest taki sobie z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość dociekliwy00
Słaby angielski ?? I ty się dziewczyno pchasz na wyspy ? Tutaj dobrze mówiący po angielsku mają często problemy z pracą a na jedną posadę jest masa chętnych. Jak ty się chcesz dogadać z pracodawcą ? Bez angielskiego na poziomie komunikatywnym, nikt w agencjach nie będzie chciał z tobą nawet rozmawiać. To już nie te czasy, skończylo się El Dorado. Czy naprawdę masz ochotę zostać kolejnym członkiem polskiego getta na wyspach, które ma tylko polskich znajomych, ogląda polską tv i nie wykazuje chęci do nauki języka ?

Gość eheheheh
o LOL

Gość dociekliwy00
szoruję kible za minimalną i tylko gooowno wciąż widzę

Gość kąska
jak zwykle zostaje tylko podziękować za pomoc cudownym rodakom:( jeśli ktoś z dobrym angielskim nie może znaleźć pracy to jest gamoniem do potęgi, nieudacznikiem i leniem osobiście nie znam żadnej agencji bo wychowuję córeczkę i nie pracuję ,mój mąż pracuje, znam wielu polaków, którzy zaczynali ze słabym angielskim i po kilku latacjh świetnie sobie radzą, powodzenia i tobie

w agencji najpierw przechodzi się rozmowę kwalifikacyjną a potem test i wszytko po angielsku wiec bez znajomości języka będzie ciężko

Gość wkrótce bogata kobieta
ale ona nie napisała, że nie zna języka!!! dlaczego nie odpowiecie po prostu na pytanie, co z tym zrobi, jej sprawa, może innym też przydadzą się te agencje (mi też by się przydały)

Gość nowa w londynie
jestem ponownie, widzę, że nic nowego, atak rodaków:( faktycznie, nie napisałam , że nie znam angielskiego bo znam, tylko wiadomo, jestem tu krótko i na razie mam mały mętlik w głowie i w języku, chętnie pójdę na taką rozmowę w j. angielskim do agencji, pytałam po prostu, czy są może również jakieś "mówiące po polsku", będę więc wdzięczna za każdy namiar

Gość eheheheh
wy naprawdę jesteście tak tępi że nie wiecie jak wpisać w google po angielsku agencja rekrutacyjna ????

Gość Do nowa w
Wpisz sobie recruitment agencies in london. Jest ich setki. Polacy tez pracują w takich miejscach więc przez przypadek być może trafisz na Polaka. Z tym ze wszystkie dokumenty muszą być wypełnione o angielsku, porządne agencje przeprowadza interview tez po ang. Cieżko będzie ze słabym angielskim, ci co przyjechali pare lat temu to zupełnie inna historia niż teraz. Ale, każdemu sie inaczej układa, więc powodzenia, mam nadzieje ze szybki coś znajdiesz.

Gość Do nowa w
*szybko :)

Gość gość
nie moge czytac tych odpowiedzi, czemu tu sa tylko tacy ludzie co jak nie wysmieją to i nie dorazą, ale co mozna spodziewac sie po rodakach?? ,

warto tutaj zawsze zaglądać w najciekawsze oferty co tez najczęściej poszukamy pracy poniewaz GIGA JOB MA NAJLEPSZE OFERTY.

Gość gość
EuroKadra daje zatrudnienie z dnia na dzień, bez większych problemów. Etatów jest bardzo dużo, w różnych branżach, a zazwyczaj przez agencje pracownika szukają po prostu największe firmy i właśnie do tych firm docelowo można trafić. Plus aktualnej sytuacji rynkowej jest taki, że zatrudnienie można znaleźć właściwie z dnia na dzień.

Gość Gość

PRACY JEST DOSYĆ W KRAJU DLA CHCĄCYCH I MYŚLĄCYCH, jak chcesz zmienić Swoje życie , wysłuchaj  w każdą środę  o 20:30.

link  do  webinaru   bezpłatnie      https://dourl.pl/WEwpw