Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstrakcja22

Mojemu chłopakowi podoba się inna!

Polecane posty

Gość nivEJABLE
lajla- lepiej bym tego nie ujela. ja w tym roku skoncze 45 lat,to juz chyba calkiem powinnam sie rozsypac,hehe :-) a moj kochany MLODSZY maz w zyciu by z takim tekstem do mnie nie wyskoczyl. stwierdzam,jak to czytam,ze szczescie w zyciu mialam

Gość do autorki...,
to tylko pozazdrościc- męża..../wiecie co jest najbardziej wkurzajace, to, ze nigdy sie za nim nie uganiałam, nie keliłam zbytnio- oczywiscie czasami mowiłam-ej, przytul mnie gosciu....ma wolność, robi co chce,wspieram go w jego zainteresowaniach-oczywisice w granicach normy, sama od lat tanczę- i jedyne co usłysze, to to, ze chyba zabujałam sie w koledze z grupy...nie wiem, jaką byc, by było tak dobrze jak w pierwszych miesiacach............

Gość basiamn
mojemu tez sie podobaja inne, ale przynajmniej ostentacyjnie tego nie okazuje, no ale uwazam ze to jest w normie-bo w koncu mi tez sie podobaja inni, ale kocham tylko jednego i z nim chce byc/ do autorka- wiesz co, moze faktycznie twoj men to taki typ, zartownis i tak naprawde cie kocha, ale pewne rzeczy sa silniejsze od niego?znam takiego- zartuje, dogaduje, ale jednoczesnie wiem, ze to fajny facet

Gość ja to mam szczęście
czytając was,nasuwa mi się stwierdzenie,ze niestety ale niektore z was trafiły na chamów,manipulantow i lovelasow z każdym rokiem będzie tylko gorzej nie pozwalajcie sobie na takie traktowanie mama mojej przyjaciółki mowiła do nas"nie pokazujcie facetowi dwoch półdupków,nie bądzcie za szczere wręcz naiwne bo to ziści się na was" święta racja,do chama krotka piłka bo wlezie na głowę albo mowić jego językiem,bo cham inaczej nie zrozumie a babiarzy nie wyleczy się

Gość do autorki...,
pewnie masz racje, ale co kiedy w zasadzie wszystko jest super? mi dlatego szkoda tego zwiazku, bo naprawde nadajemy na tych samych falach, to samo spojrzenie na zycie, taki sam temperament, ....i wsystko byłoby cacy, gdyby nie te teksty raz na jakis czas....

Gość autorko a co będzie
jeśli on też spodoba się jej ? jesteś na przegranej pozycji , potrafisz być z nim i żyć ze swiadomością ze jedno skinienie paluszka tej larwy i on juz do niej leci mając ciebie głęboko w dupie ? zastanów się nad tym , twój związek to początek końca facet nie szanuje twoich uczuć ,beszczelnie i świadomie pokazuje to po co ty z kimś takim jesteś ?tak bardzo nienawidzisz siebie ze pozwalasz robić z siebie wór na sperme