Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sigrunka333

pomocy, jestem gruba, a chodze głodna....

Polecane posty

Gość sigrunka333

Kochani, Załamuje ręce.... Byłam kiedyś normalną dziewczyną o wadze 60 kg. o 3 lat wszystko siue zmieniło, zaczełam nabierac na wadze, teraz waże 80 kg..... to jest straszne dla mnie. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie jem tłustych rzeczy, a słodycze tylko raz na miesiac. Robiłam badania hormonalne z krwi ale wyszły w normie..... Pomóżcie! Co może być przyczyną takiej wagi ? no i uczucia spuchnięcia ????? Iwona

jasne, jasne nic nie jesz - przytyłaś 20 kilo z powietrza. przeliczyć Ci ile trzeba zjeść kalorii, żeby tyle przytyć? :O

Gość zbadaj tarczyce,
jak jest u Ciebie ze sportem ile ruchu w ciagu dnia? jak sie odzywiasz? to, ze nie jesz slodyczy a np czpisy to tez kalorie.

Gość Żona Szatana
Jak już ktoś tu wcześniej napisał, wypadałoby zbadać tarczycę. Poza tym, ważne jest to ile się ruszasz wciągu dnia i co spożywasz. Piszesz, że odstawiłaś słodycze i fast foody, ale co z innymi węglami, które są w pieczywie, czy z owocami pełnymi cukry, z którymi też nie wolno przeginać? Jak wygląda twój dzień, jeśli mówimy o sporcie, jak i jadłospisie?