Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynaaa22

nietypowe zachowanie ginegologa

Polecane posty

Gość luzior
A jeśli chodzi o rozbieranie się do zera - to akurat nie jest to niczym dziwnym, bo ostatnio mnie kobieta-genekolog poprosiła o to samo. f ginekolozka lesba byla:D

Gość żę tak powiem
Mi raz się tak zdarzyło że lekarz najpierw mnie badał ginekologicznie a potem piersi i też byłam całkiem naga... Czułam się strasznie głupio, źle zrobiłam że po bdaniu ginekologicznym nie ubrałam chociaż majtek wtey wydaje mi się że czułabym się mniej skrępowana

do dorot4a "Autorko, lepiej chodź do kobiet-ginekologów. Facet ma 23 lata gdy wybiera specjalizację "ginekologia". Nie wybiera np. chirurgii, stomatologii, dermatologii. Nie. On wybiera ginekologię. Dlaczego? Jak sądzisz, dlaczego 23-letni chłopak wybiera ginekologię" gadasz głupoty!lekarz to lekarz!naogląda się przez parę miechów i już dla niego to chleb powszedni żadna atrakcja! a wybacz,faceci są delikatniejsi od kobiet! mnie zawsze badanie boli,ginekolożce mówiłam,że jak mnie badato boli,a ta,żebym nie jęczała! a mężczyźni są bardziej wrażliwi!nawet ostatnio byłam u faceta i mu powiedziałam że czuje ból to mnie bardzo przeprosił i był jeszcze bardziej delikatniejszy! więc to bzdury!

tak trudno na wizytę do gina ubrać sukienkę/tunikę? zsuwasz górę albo podciągasz dół w zależności od badania i jest cool. 0 bycie nago jest dla pacjenta upokarzające i gin nie ma prawa o to prosić, bo to nigdy nie jest koniecznie.

Gość Zuzanna Amelia & 17
Zaba - zaden gin o to nie prosi. To oblesnym facetom co ich zadna baba nie chce takie schizy w ich skretynialych mozdzkach sie plota.

"mnie zawsze badanie boli,ginekolożce mówiłam,że jak mnie badato boli,a ta,żebym nie jęczała!" 0 za taki tekst baba dostałaby mnie taką zjebę, że w butach by się nie zmieściła. nie rozumiem, jak możecie pozwalać na takie traktowanie :o

Żaba ja bym się chętnie rozbierała nawet przy każdej wizycie gdyby mi chcieli cycki badać!bo przez te mendy które mi ich nie badali przegapiłam rozwijającego się guzka!!! ostatnio jak byłam prywatnie,to najpierw mnie badał ginekologicznie następnie kazał ubrać dół i zdjąć górę,ale jak mnie w wieku 20lat badała zupełnie nago:/ Xxx autorko jak byłam w szpitalu na ginekologii to mnie badało 2ch lekarzy,profesor i rezydent(lekarz który się uczy)i w pokoju badań było jeszcze 2ch lekarzy... to dopiero jazda:P buhahaha.

Do żaba na odwyku "mnie zawsze badanie boli,ginekolożce mówiłam,że jak mnie badato boli,a ta,żebym nie jęczała!" 0 za taki tekst baba dostałaby mnie taką zj**ę, że w butach by się nie zmieściła. nie rozumiem, jak możecie pozwalać na takie traktowanie" Wiesz ja już do tej baby nie poszłam...zdecydowanie wolę mężczyzn...:)Bo naprawdę są wrażliwsi na ból kobiet:)

to co włożył to pewnie był wziernik oglądał pewnie szyjkę macicy, dotknął łechtaczki bo być może rozsuwał wargi sromowe, a badanie piersi polega na właśnie takim "macaniu" i sutki też się dotyka - sprawdza czy nie ma wycieku. Także, nic Ci nie zrobił czego nie powinien.

dla mnie jest oczywiste, że gin wykorzystał w tym momencie sytuację w celach, mówiąc oględnie, pozamedycznych. Było to molestowanie seksualne w podręcznikowej wręcz postaci. Mógł piersi zbadać w drugiej kolejności, a zbadał w pierwszej, żeby wymusić całkowitą nagość. Całkowita nagość przy rutynowym badaniu absolutnie nie ma uzasadnienia i jest sprzeczna z zaleceniami władz medycznych odnośnie badania ginekologicznego.

Gość Autorko
puknij się w głowę, zbadał ciesz się że jesteś zdrowa a nie długo byś o gwałt oskarżyła. Może przypadkowo dotknął łechtaczki albo też się denerwował był zmęczony zaraz wielkie halo. Może zauważył jakąś nieprawidłowość i musiał sprawdzić reakcję jesteś lekarzem że wszystko wiesz jak wygląda badanie? Oskarżasz go o coś może bez podstawnie zastanów się co robisz, on się takich dup tyle naoglądał przez życie że dla niego to rutyna. Psuj mu opinię dalej lepiej chodzić do patafianów co nie badają dokładnie a potem żal wielki bo choroby nie stwierdzono.

Do Autorko: Ja przez zaniedbanie lekarzy mam spory problem bo mnie ani nie "macali"po piersiach ani na usg nie wysłali wiedząc że jestem w grupie ryzyka zachorowania na raka piersi...a ta jeszcze jęczy...autorka,nawet sobie nie zdaje sprawy jak reagują kobiety znajdując samemu guzka...:/pierwsza myśl RAK,potem płacz... nie zdaje sobie sprawy,że lekarzowi to rybka czy Jestes nago czy nie,bo zdąrzył się już naoglądać cycków i innych kobiecych narządów.ale ciemnota tego nie zrozumie!! choć moja ciotka miała dziwny przypadek u neurologa przy badaniach okresowych...bo młodym kobietom kazał się rozbierać do bielizny i dziwne pozy przybierać i oglądał niższe partie kobiecego ciała i to ewidentnie był jakiś zbok!a starsze się nie rozbierały tylko w kolano stuknął i tyle.a ciotce oprócz wyginania się kazał prawą ręką odpiąć stanik,a lewą szybko zapiąć...to nie wykonalne jest żeby piersi nie odsłonić..i co?to dopiero straszne...mnie się raczej wydaje,że na takie rzeczy to się robi przy badaniach diagnostycznych,a nie okresowych:)

Gość katarzynaaa22
dodam że kocham kuta starego w moim doopsku a swojego w doopie starego

Gość gzuzaość
Gdy bylam u ginekologa (kobieta) myslalam ze bedzie tylko badanie kontrolne ,niestety pani ginekolog wlozyla mi jakies metalowe narzedzie i dotykala mojej lechtaczki, po wyjeciu tego narzedzia jeszcze kilka razy dotykala moja lechtaczke , potem wlozyla mi chyba cala dlon do pochwy co mie mocno zabolalo,nastepnie druga reka naciskala mi brzuch ,przyczy palcem dotykala mojej lechtaczki .po tym badaniu rozchylila mi wargi i cos tam zagladala ,bylam zszokowana bo poraz 3 dotykala lechtaczke ,w koncu czulam ze drazni moja lechtaczke,az jeknelam i zapytalam czy to nalezy tez do badania ,i wtedy przestala i kazala mi sie ubrac , na koncu powiedziala ze wszystko jest dobrze. kazala zglosic sie za 3 m-ce do kontroli ,juz nigdy do niej nie poszlam

Gość gość
U gina kobieta rozbiera się od pasa w dół, lub w górę, w zależności co jest badane. Nigdy całkiem do naga! I to lekarz powinien jej to powiedzieć, jeśli jest normalny. Lekarz nigdy nie dotyka lechtaczki! Chyba że choroba dotyczy lechtaczki, to tylko wtedy. Gdybym była dziewicą i lekarz chciałby badać przez o***t, bo by dla niego błona była ważniejsza od mojego zdrowia, to by w pysk dostał. Jako dziewica zawsze byłam normalnie badana.

Gość gość
A moj jak mi robi usg dopochwowe,to dotyka lechtaczki i nie widze w tym nic zlego.To wasz chory wymysl,ze wasze cipki go jaraja.Maja swoje rodziny i ma w d***e was.

:O krok 1: zdejmujesz dół, jak lubisz striptiz to proszę, ja mam specjalną tuniczkę do tego celu zakupioną krok 2: tam, gdzie zostawiłaś ciuchy zakładasz dół i zdejmujesz górę nigdy w życiu nic innego nie powinno być tolerowane co strzeliło do głowy, żeby w sytuacji z wyborem iść do faceta?

Gdybym była dziewicą i lekarz chciałby badać przez o***t, bo by dla niego błona była ważniejsza od mojego zdrowia, to by w pysk dostał. Jako dziewica zawsze byłam normalnie badana. x błagam, powiedz, że to żart. błagam.uratuj mój mózg przed eksplozją.

Gość gość
21:01 Dotyka ci lechtaczki jak robi usg??? I jaki jest cel tego dotykania? Pytalas go? Jeśli nie to zapytaj ;)

Gość gość
brokeninside87 dziś Wyobraź sobie, że jeszcze w dzisiejszych czasach zdarzają się konowaly co chcą przez odbyt badać dziewczynę, tylko dlatego że jest dziewicą. I twierdzą że normalnie się nie da :O

Gość gość
Musze przyznac,ze mialam taka sytacje, ze ginekolog najpierw badal moja pochwa wiec bylam rozebrana ze spodni itp. , a nastepnie powiedzial zebym zdjela bluzke i biustonosz i zbadal mi piersi. Mialam na sobie tylko skarpetki. Mialam wtedy ok. 24 lat, dodatkowo bylam bardzo szczupla i mowil w kontekscie rozbierz sie dziecko.

Wyobraź sobie, że jeszcze w dzisiejszych czasach zdarzają się konowaly co chcą przez o***t badać dziewczynę, tylko dlatego że jest dziewicą. I twierdzą że normalnie się nie da pechowiec.gif x a więc jednak - eksploduję od Twojej głupoty:O

Gość gość
po jakiego grzyba wybralas sie do faceta?chyba ten temat to prowo, jest tysiace gynow kobiet

Gość gość
Badanie przez o***t jest bardzo nieprzyjemne i upokarzajace. Większość kobiet nie akceptuje takich praktyk. Współczuję wszystkim kobietom, które zostały w ten sposób potraktowane bez możliwości wyboru.