Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra_23456789sdfghjk

co się ze mną dzieje??? pomóżcie!!

Polecane posty

czy ja go kocham?? ciągle o nim mysle,tak bardzo mi sie podoba, często mi śię śni, i zawsze jak mam jakieś wyobrażenia swojej przyszłośći to tylko z nim,tęsknie za nim. jak sie spotkamy to mogłabym cały czas sie na niego patrzec,bo uwielbiam to. co najgorsze jestem o niego zazdrosna i nie wiem jak sobie z tym poradzić bo wiem ze nie powinnam. doradzicie coś??

czy Ty go kochasz? sama sobie na to pytanie odpowiedz. tylko Twoje serduszko wie, co do niego czujesz.

tak w sumie masz rację. ale boje sie tego bo wiem, ze nie powinnam nic do niego czuć. chociaż On mi tak w głowie miesz. cały czas wysyła mi sprzeczne sygnały... ;(

miłość właśnie taka 'psotliwa' jest. często jest tak, że zakochujemy się w tych osobach, które tak naprawdę nie są dla nas dobrymi kandydatami. ale tak naprawdę przed tym nie uciekniesz.

ehhhh my się poznaliśmy przez przypadek pożniej pracowalismy razem i w sumie do tej pory razem pracujemy a jak mu powiedziałam ze kto by i pomyslał ze się poznamy i ze takbedze a o On 'przeznaczenie nie oszukasz'

Gość klilkkkkkk
Naprawdę wierzycie w przeznaczenie?

no i własnie tu mamy mały problem;/ bo On powiedział, zę między nami nie moze nic byc, ale ja wiem ze podobam mu sie w sensie fizycznym, i wiem ze ma ochote na to zeby mnie zaciągnąć do łózka, a skad to wiem? bo czesto piszemy i kiedys powiedział mi o tym tylko ze troche bardziej subtelny sposób, i gorsze jest to ze On też wzbudza we mnie takie uczucia i niestety to zauważył. ale ostatnio zaczą się inaczej zachowywac tzn, powiedział mi ze jest o mnie zazdrosny, i ze go szlag trafia jak sobie pomyśli ze byłam z innym facetem i nie wie co z nim robiłam, albo czesto mi mówi ze teskni za mną, zacza mi też mówić ze mnie lubi za cos tam a nigdy tego nie robił.. a co do przeznaczenia to ja w to wierze bo jak juz zostało powiedziane nic nie dzieje sie bez powodu..

trochę nie rozumiem sytuacji. mówi, że nie może między Wami nic być, a mówi takie wyznania, że za Tobą tęskni, że cholernie jest zazdrosny o innych? a może mu chodzi wyłącznie o związek bez zobowiązań?

Miłość nie jest psotliwa, ale zakochanie owszem. Miłość jest stabilna, zauroczenie to wieczna huśtawka. Nie mylcie pojęć.

własnie jeszcze nigdy zaden facet nie wzbudził we mnie tylu uczuć, odczuc na raz. jemu się to pierwszemu udało.. no własnie tego sie boję ze On chce związku bez zobowiązań ale z drugiej strony jeśli tylko tego chce to po co mu to gadanie ze tęskni ze jest zazdrosny????

po co mu moje zaufanie?? tylko po to żeby mnie przeleciec?

to jest możliwe. ale są jeszcze inne opcje: np. po prostu chce być tylko Twoim bliskim przyjacielem.

na początku jak dowiedziałam sie ze bede z nim pracowała to sprawdziłam go na fb i mi sie wcale nie spodobał a wręcz pomyślałam sobie 'eeee czemu nie jest ładniejszy' ale jak go zobaczyłam na żywo.... mmmm :) to z każdym dniem zmieniałam zdanie, no a teraz praktycznie co noc mi sie śni, i nie wiem co mam zrobic naprawde nie wiem;/

ja tego nie rozumiem jaki On ma w tym cel chce byc moim przyjecielem i sypiać ze mną?? no nic na dzis dziękuje za rozmowe :)

hm, powiem Ci tak, moim wrażeniem wydaje się, że bylibyście fajną parą. oboje się pożądacie, podobacie się sobie, lubicie się. właściwie widać, że i Ciebie do niego coś ciągle, i jego do Ciebie. także w sumie to życzę Wam powodzenia i trzymam za Was kciuki, abyście się ze sobą zeszli! może porusz delikatnie ten temat rozmawiając z nim w wolnej chwili. np. zapytaj, dlaczego jego zdaniem nic nie powinno między Wami być. nie owijaj w bawełnę, mów prosto.

Gość Nie musisz byc zolza
To gadanie jest po to, zeby cie zmylic i zaciagnac do lozka itp. Powiedzial ci wyraznie, ze cie nie chce, wiec sie tego trzymaj, nie dodawaj sobie. Facet jak chce byc z kobieta to wchodzi jej w dupe bez wazeliny ;)

Gość Nie musisz byc zolza
Nie pytaj mu sie dlaczego nic nie moze miedzy wami byc! Ale sie zblaznisz jak tak zrobisz. Idea pytania kolesia czemu ma cie gdzies jest upokarzajaca, prawda? Spotkasz faceta, ktory bedzie konkretny i chcial ciebie bez zadnych "ale".

tak wiem w pewnym sensie obie macie racje ale...wszyscy doskonale wiemy, że jak serce mówi jedno a rozum drugie to nic z tego nie wyjdzie, czuje coraz bardziej ze jemu chodzi tylko o jedno a te teksy są tylko po to zeby mnie omotać ale jednak w głebi serca jakąs tam nadzieja jest choc wiem ze nie powinno byc nic takiego ... a teraz On chyba mnie oszukał, wydaje mi siezema kogos a nawet jestem tego pewna tylko dalczego mnie okłamał i ja na pewno tezpo co w ogóle z nią jest skoro do innej tak zarywa??? ja tegonie czaje.i to wcale nie jest takie łatw:(

skoro tak to pora przestać zaprzątać sobie takim kimś głowę. niewarty jest tego kręcąc na dwa fronty.

tak wiem to wszytsko tylko jak to zrobic zkoro nadal się widujemy i tak bardzo mnie do niego ciągnie??