Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesia254

OSTEOPOROZA, ODBUDOWA chrząstki

Polecane posty

Gość lesia254

Sprzedam b.dobre naturalne suplementy na osteoporozę Osteosanum . .Po 40-ym roku życia ubywa z kości wapno, uzupełniajmy je naturalnymi produktami jest to choroba działająca w ukryciu Produkt działa na przyczynę choroby.kobiety po 50-e,przy menopauzie, o niskiej wadze, stosujące hormony, sterydy, osoby które doznały złamań,palące odżywiające się nieregularnie, stosujące diety o zawartości błonnika, WSZYSCY którzy chcą mieć mocne kości,idealną postawę, oraz zdrowe zęby, włosy,paznokcie. oraz EnjoyNT ze zniżka.b.dob.tabletki na naturalnych składnikach-wysoka technologia- wspomaga proces odbudowy chrząstki i zapobiega jej dalszemu zniszczeniu ,stymuluje produkcję kolagenu w tkance kostnej i łącznej- regeneruje chrząstkę możemy z całą odpowiedzialnością mówić że to przełom w terapii stawów i to zasługa firny Vision. Zapobiegaj aby kiedyś nie cierpieć i nie mieć operacji. Kontakt; astefanska43@wp.pl

Gość feqcfqf
ja to mysle nad skrupkami jaj:o jutro nawet robie 1 porcje w sensie susze i zobacze co z tego bedzie

Gość cbadef
Przepis na nalewkę p/osteoporozie Wchłanianie tego wapna z nalewki jest lepsze niż z preparatów ogólnie dostępnych . Przepis na nalewkę. 10 jaj białych 3kg cytryn na sok 0,7l alkoholu czystego lub dobrego koniaku 38-40%(użyłam koniaku) 0,7l miodu duży słoik -Jajka dobrze umyć wyszorować sparzyć (każdy wie ) -Cytryny również umyć wyszorować sparzyć ,i wycisnąć sok,najlepiej w rękawiczkach gumowych bo przy takiej ilości soku może dojść do podrażnień skóry. -Włożyć całe jajka do słoika i zalać sokiem z cytryn(bez pestek)i wstawić do lodówki na 2-3 dni -Po tym czasie poprzebijać wszystkie jajka widelcem aż wypłynie wszystko z jaj i zamieszać .Skorupka jaj jest już miękka i cienka jak papier. -Wstawić do lodówki i przez 10dni codziennie mieszać rano i wieczorem. -Po 10 dniach zmiksować całą zawartość słoika ,przelać do czystego garnka i dodać miód i alkohol. wszystko dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia się miodu. Przelać do butelek zakręcić trzymać w chłodnym miejscu. przed użyciem wstrząsnąć. Pić codziennie aż do wyczerpania nalewki : 3x dziennie po łyżce lub 50ml. na wieczór JAJKA MUSZĄ BYĆ W BIAŁEJ SKORUPCE.DOSTĘPNE W SKLEPACH ZE ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ,W GOSPODARSTWACH EKOLOGICZNYCH LUB U BABCI,CIOCI CZY SĄSIADKI MAJĄCEJ SWOJE KURKI:) W tej nalewce nie czuć cytryn.Kurację robić raz do roku.

Gość lesia254
Nalewka dobra ale jako dodatek raz do roku nie uzupełnisz kości których ubyło zrób badanie- uzupełnienie trzeba stosować przez rok ,następnie zrobić badanie i wtedy widzisz jaka jest poprawa. W celu właściwego przyswajania wapnia do składu dodano; wapń,witamina K2, wit; D3, Proszek z wyciągu MUMIO, wit; B-6, B- 12, B- 9. Jest to nowy rewolucyjny naturalny produkt, który został stworzony-przez naukowców firmy. Składniki zapewniają utrzymanie właściwego stosunku ilościowego makro i mikropierwiastków w organizmie, a dzięki temu-są mocne kości, napięte mięśnie, prawidłowa postawa, zdrowe włosy oraz paznokcie. Czego nie można powiedzieć o skorupkach choćby były z najlepszego chowu.

Gość KkOla
Jestem za OsteoSanum, świetny produkt. Co do tych skorupek z jaj, to kiedyś je jadłam, praktycznie nic nie dają.

Gość Tooltm
Osteoporoza nie jest chorobą bałwany. To naturalny sposób starzenia się naszego koścca. Wiedza jest podstawą wszystkiego. Nie można pisać bzdur, czytając gazetki dla blondynek.

Gość gość
Taaaaaa,to ciekawe czy wszyscy starsi ludzie cierpia na osteoporoze???

Gość gość
Osteoporoza to choroba, dotyczy wielu kobiet po 50tce i osób starszych. Sama dostałam ibandronat na receptę, żeby poprawić strukturę kości i uchronić się przed zlamaniem.

Gość Bacia4
witajcie nalewkę j.w. wczoraj zlałam jest pyszna zaczynam stosowac 3x 1 łyzka cóz sie nie robi dla zdrowia\. Wspaniała sprawa pozdro

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] Tooltm To dlaczego nie wszyscy ludzie choruja na osteoporoze??czyzby nie wszyscy ludzie sie starzeli???Hmmm,Nie mozna pisac bzdur Tooltm

Gość gość
Ja już wiem o tych suplementach wszystko, niestety mi nei pomogly. Dopiero wizyta w gabinecie www.one-med.pl dala jakiekolwiek efekty, radze każdemu kto ma problemy isc do lekarza

Gość gość
to juz chyba z dziesiaty watek jak widze TWOJA BEZCZELNA REKLAME DZISIAJ!!!!!!!!!!

Gość gość
na takie schorzenia to jednak pelnoprawne zabiegi, a nie suplementy, ja lecze sie w uzdrowisku www.uzdrowisko-swieradow.pl i spisuja sie naprawde dobrze

Gość gość
Osteoporoza leczenie Wbrew pozorom wcale nie leki są w tej chorobie najważniejsze. Dużo większe znaczenie ma wyjaśnienie chorym, jak mają postępować w codziennym życiu, czego unikać i co robić dla poprawy stanu swoich kości. Jaką dietę stosować, jak zadbać o warunki „techniczne” w domu i pracy, aby unikać upadków, a więc radykalnie zmniejszyć ryzyko wystąpienia złamań. http://www.poradniki24h.pl/729/osteoporoza-leczenie/

Gość gość
Wszystkim z Warszawy i okolic mogę polecić www.doktorgrodzki.pl, który specjalizuje się w leczeniu i diagnostyce osteoporozy. Otrzymałam od niego profesjonalną pomoc, której potrzebowałam. Lekarz ten jest doświadczony i posiada dużą wiedzę.