Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wczarnejkropce1111222

Czy można naprawdę docenić po stracie?

Polecane posty

Byłam z chlopakiem ponad 3 lata, po 2 latach zamieszkalismy ze sobą, chociaz on nie garnął się do tego, było to bardziej z mojej inicjatywy. Ogolnie nie byl typem wylewnym, prawie nigdy nie mowil o uczuciach, bo wychodzil z załozenia, ze uczucia pokazuje sie w czynach, a nie w słowach. Jakis czas temu mielismy remont łazienki, ja wyniosłam się do rodziców, codziennie jemu proponując nocleg. W miedzyczasie pokłucilismy sie i nie odzywalismy przez 2 tyg. Po 2 tyg on powiedzial mi, ze w nim sie cos zmienilo, zar się zmniejszyl i stracił wiare w nasz zwiazek. Powiedzialam mu, ze go kocham i chce walczyc o nas, a on, ze nie wie, a skoro nie wie to nie. Wziełam wszystkie rzeczy, w swojej decyzji wytrzymał 6 dni. Od 3 tyg zachowuje się jak nie on wczesniej, pisze mi, ze mnie bardzo kocha, ze zycia sobie beze mnie nie wyobraza, ze jest mu strasznie zle, ze mnie tak skrzywdził i że wtedy nie był pewny swoich uczuć, a teraz jest. Myslicie, że tak naprawde docenl co stracil i powrot ma sens?

Gość missthetrain
mial inna dupe na boku z ktora mu nie wyszlo teraz chce wrocic v z braku laku i kit dobry

na bank nie miał innej

Gość kjgyhghoiet
mialam taka sytuacje tak owszem moglo tak byc ze zrozumial po stracie , co nie znaczy ze tak musi byc ale najwazniejsze to zebys teraz nie poleciala jak ta glupia bo on ci powiedzial ze cie kocha niech sie namęczy !!!! badz twarda!

Ale w sensie, że mam w ogole nie wracać? Nie polecialam od razu. Przetrzymuje go już 3 tydzien, poprosilam go o brak kontaktu i mamy sie spotkac w sobote.

kjgyhghoiet, mozesz powiedziec cos wiecej o swojej sytuacji? Jak sie skonczylo?

Gość a ja dopiero przyjechałam do
DAJ MU SZANSĘ,POTEM BĘDZIESZ SOBIE PLUŁA W BRODĘ,ZE BYC MOŻE STRACIŁAS SZANSĘ NA DOBRY PEŁEN MIŁOŚCI ZWIĄZEK. SPRÓBUJ,DAJ MU SZANSĘ

No wlasnie tez tak myśle. Tylko zastanawiam się, czy tu uczucie, które w tym momencie on czuje - czy to na pewno milosc? czy ból po stracie osoby bliskiej?

Gość to ja ten niedobry
Następna pogrywająca faulem.

dlaczego pogrywająca faulem?

Gość a ja dopiero przyjechałam do
nie przekonasz się dopóki nie dasz mu szansy okazania tego uczucia---będziesz mogła snuc domysły tylko wtedy:( 3 lata to nie jest 3 miesiące--ja bym dała szansę

Dla głupich gierek nie ma co marnować tak długiego związku. Każdy ma chwilę zwątpienia. To normalne dla obu stron w każdym związku. Jedni przetrzymają to w postaci cichych dni, inni zerwą na 2 tygodnie kontakt po kłótni. ( jak w Twoim przypadku ). Sam miałem takie wątpliwości ale szybko się rozwiały. Twojemu boyfriendowi też, więc ja bym dał jemu szansę na Twoim miejscu. Nie przeginaj z byciem niedostępną, to nie działa na dłuższą metę, a wręcz przeciwnie.

hmmm01, niby tak, ale jak juz sie ze soba mieszka oczekiwałabym od patnera większej dojrzałosci, w końcu to nie hop siup spakować wszystkie swoje rzeczy, wyprowadzic się i zamieszkać znowu z rodzicami. Z drugiej strony, tez się skłaniam do tego, zeby dać mu szansę. Musze tylko na nowo wyznaczyc granice i oczekiwania wobec tego związku.

Gość to ja ten niedobry
Poczytaj to co piszesz. Sama jesteś niedojrzała.

Gość to ja ten niedobry
Jakaś paranoja. Ty chcesz ustawiać jakieś granice w związku ? Od kiedy to związki obwarowane są granicami ? Tu nawet nie widać uczucia z twojej strony. Zawarłaś kontrakt ?

Gość roladinia
zwiazek to tolerancja , szacunek , może już nie ognista ale milosć , nie mozna być bluszczem dla drugiej osoby , ale szansę się daje

Uczucie z mojej strony jest, napisalam przeciez, ze chcialam walczyć, po tej sytuacji jak powiedzialam mu, że go kocham, a on mnie odrzucił siłą rzeczy zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać. On nie byl osoba ktora o uczuciach mowila, wiec myslac o granicach mialam na myśli np. okazywanie sobie uczuc, mowienie o uczuciach, etc

Gość van kuffel
Ty się zastanów nad sobą. Facet ma cię już dosyć. Ja zresztą też. Przeczytałem i to co napisałaś mi wystarczy. Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny. Jesteś STRASZNA.

Dlaczego straszna?

Gość wracajakdd
Dziewczyno wracaj, spróbuj , daj szanse. Ja wróciłam po 5 miesiącach , jestem szczesliwa, lepiej sobie nie wyobrazam swojego zycia :)