Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubassssskaaaaa

mam dość!!!!! 122kg POMOZCIE!!!!!

Polecane posty

Gość grubassssskaaaaa

No własnie przez rok strasznie przytylam bo ppnad 20kg.. Czuje sie okropnie!!!! Mam dwu letnia cureczke i zero energii tylko fotel i telewizor.. MUSZE SCHUDNAC!!!! Tez dla niech... Mam 23 lata i nie chce tak zyc... Raz schudlam 20kg ale to przez to ze nie moglam nic jesc przez kamienie w woreczku zolciowym a po operacji to juz wszystko chipsy lody fast foody... Prosze moze doradzicie mi jakies cwiczenia jakies diety bo jestem w tym calkowicie zielona :'(....

Gość jgfxcn
dietetyk sie klania ja bym poszla bo tu kqzdy bedzie ci doradzal co innego

Gość grubassssskaaaaa
Z checia bym poszla ale brak funduszy :-(

Moze na dobry poczatek zrezygnuj z kolacji? Staraj sie jesc ostatni posilek 18-19

Gość klulokat
kochanie na początek odstaw chleb, makaron i słodycze. Zacznij dużo chodzic albo idz na basen. Pij dużo wody. Zapisuj co jesz od razu po zjedzeniu i potem analizuj i wyciagaj wnioski.

Gość agatkaaaaaaaaa
Witaj, Powiem Ci tak, żadna dieta szyba i niby sparwana Tobie nie pomoże!!! Tylko Dietetyk, zdrowa dieta nastaw się na odchudzanie gdzie spada Ci góra 2-3 kg tyg. do 120 kg w miesiąc nie doszłać wiec i dotarcie do wymarzonej wagi w miesiąc nie przyjdzie:) ale pokora i konsekwencja... ciesz się z małych kroczków to podstawa, włącz spacer, ważny jest ruch a widomo, że biegać nie zaczniesz i nie wiadomo jkich cudów też nie zdziałasz bo organizm musi się przyzwyczaić!! czyli tak 5 posiłków dziennie o stałej porze + spacer i będzie dobrze!!!! a nawet bardzo dobrze:) Trzymam kciuki:D

Gość grubassssskaaaaa
Moge sprobowac a jakies cwiczenia?

Gość grubassssskaaaaa
Wiem ze szybko duzo nie schudne nawet nie chce bo bedzie efekt jojo... Ale malymi kroczkamiii... Muuusze sprobowac

Gość milinia
cześć!:)jeśli jesteś bardzo zmotywowana to poszukaj sobie na you tube cwiczenia ewy chodakowskiej są meega!!pij dużooo wody ,jak najwięcej,zero cukru,małe posiłki,zero ziemniaków,smażonych,pieczywa najlepiej też nie,ale jak musisz to ciemne,dużo chudego drobiu,kaszy,warzyw:)uda ci się tylko nastaw się że na pewno na początku będziesz głodna....bardzo:(

Gość agatkaaaaaaaaa
Oczywiśc że tak!!! najpierw 120 kg a póżniej 118kg jak dojdizesz do 110 Kg będzie mistrzem:D Powiem Ci że ja stosowałm chyba wszytskie możliwe deity z możliwych i mam jedną radę !! Tylko zdrowa dieta i najwazniejsze w diecie to to żeby jeśc!! a nie absolutnie żęby nie jeść bo później kampulsy, napady głodu i efekt jojo murowany!! byłam u dietetyczki dostałam dietę i zaczęłam jeść wg. kartki problemy się zaczynały jak nie miałam czasu a teraz zmieniłam sposób żywienia + ruch i jestem w końcu szcęliwym człowiekiem:) I Tobie też tego życzę :) Pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Gość grubassssskaaaaa
No wlasnie moze niech ktos do mnie przylaczy bedziemy sie wspierac nawzajem tylko ostrzeham nigdy nie pisalam takich rzevzy na forum i wogole jestem calkiem zielona...

Gość klulokat
cwiczenia modeluja sylwetke wiec na To poczekaj. skup sie na spaleniu tkanki tłuszczowej i złapaniu kondycji. Czyli basen, spacer albo marsz, bieżnia, steper.

Gość grubassssskaaaaa
Kochane jestescie. Szczerze balam sie ze beda wyzwiska itp ze jak moglam doprowadzic do takiego stanu i wogole a tu zaskoczenie.. Naprawde mozna w forum znalezc choc troche wsparcia. Az sie chce zyc . Bardzo motywujace. Dziekuje;-)

Gość agatkaaaaaaaaa
racja, racja:) te ćwiczenia mogą być za trudne, zacznij od spaceru, marszu, ewentualnie basen.. ... opisz swój cały 1 dzień, co jesz i jaki masz ruch...

Gość grubassssskaaaaa
To od jutra zaczynam... Piec posilkow dziennie zero chleba zero ziemniakow zero slodyczy i gazowanegi i smazonego.. Zero jedzenia po 19 bede zapisywac co jem i wieczorem liczyc ile kalorii i vidziennie bede tu pisac.. Sprobuje jeszcze codziennie gidzine spacerowac ... A po tyg sie zwaze izobaczymy jakie veda efekty ;-)

Gość agatkaaaaaaaaa
ha ha ha :)) ja idę pobiegać za 30 min. wracam a Ty na spokojnie napisz cały swój dzień:) i może coś wspólnie wymyslimy:) :P

Tak sobie myślę gdy czytam twoje wpisy,że to nie jest normalne, żeby w rok przytyć 20 kg to nie wiem co trzeba by było jeść....może jesteś na coś chora? bo tak szybko się tyje gdy choruje się na niedoczynność tarczycy...badałaś się czy nie masz chorej tarczycy?

Gość grubassssskaaaaa
Tak jak pisalam wczesniej mialam kamienie w woreczku i przez 4 miesiace praktycznie nic nie jadlam jak czekapam na zabieg dziennie jadlam jedna gotowana parowke i dwie suche kromki dlatego pp zabiegu jak zaczelam normalnie jesc wszystko i za duzo to strasznie przytylam.. :-( strasznie zaluje ze tak to zaniedbalam :-(

no to ja też czekam!:) wiesz co jest super na tłuszcz?? jazda na rowerze!!! kiedyś dużo jezdziłam ważyłam 55 kg i czułam się świetnie!!! teraz jestem na diecie MŻ:) ćwiczę ,mam zamiar kupić rower,i zobaczymy:)

Gość grubassssskaaaaa
Puki co to moj dzien wyglada tak ze wstaje zajmuje sie mala po 10 syte sniadanie po 12 mala idzie spac to ja na telewizje o 14 gotuje i jem i dalej telewizja i tak caly dzien jedzenie i telewizja przez to siedzenie to ppce sie nawet przy przebieraniu malej :-( to okropne nie zdawalam sobie nawet sprawy jak sie strasznie zaniedbalam :-( najgorsze ze codziennie chce schudnac ale tu cis zjem i sobie mowie a to moze od jutra i na wieczor a zjem jeszcze to i tamto bo od jutra sie przeciez odchudzam a potem przed lustrem szok... Nie mige patrzec na siebie dlatego tutaj napisalam moze dzieki waszemu wsparciu dam rade... Mam tego naprawde dosc i jak teraz sie poddam to juz koniec... Musze to zrobic!!! Chocby dla malej by miala normaln szxzesliwa mame

No trudno:) jesteś młoda jeszcze masz czas się odchudzić, głowa do góry....tu jest dużo osób które Ci pomogą....ja też mam problem z wagą ale ja nie potrafię wytrzymać na żadnej diecie, próbowałam z pięć diet......w moim życiu mam straszne skoki wagi: min 56 kg przy 172 cm wzrostu do max 79 kg teraz dobiłam do max ale nie biorę się za odchudzanie bo i tak nie dam rady, nie umiem się odchudzić....a nie myślałaś o pójściu do dietetyka? ja o tym coraz częściej myślę....

Z tym jedzeniem do 18 to nie jest tak do końca. Wszystko zależy o której chodzisz spac. Ja chodzę normalnie o 24 lub 1 w nocy i 7 godzin miałabym nic nie jeśc?? Bez sensu. Powinno się ostatni lekki posiłek zjeśc max na 2-3 godz przed snem. Ja od stycznia jestem na diecie i schudłam 11 kg a drugie tyle chciałabym jeszcze zrzucic więc znam yen ból ;) Powodzenia, trzymam kciukasy :)

Gość grubassssskaaaaa
Myslalam ale jak pisalam nue mam narazie pieniedzy rodzixe mi kupili mueszkanie i wszystko laduje w urzadzanie go

kiedyś paliłam 11 lat!!! rzuciłam, zgrubłam bo zaczełam piec ciasta i sama je zjadać:):)kondycję miałam dobrą,teraz .....nie bardzo:(dlatego kochana będe cię motywowała i 3mała za nas kciuki! po mału,małymi kroczkami!!!

Gość grubassssskaaaaa
Dziekuje mamo majki... 11kg sporo gratuluje ;-) jak tego dokonalas? Moja kolezanka w miesiac schudla 11kg twierdzi ze mniej jadla i sie wiecej ruszala.. Nie wierzylam puki jej nie zobaczylam.. Szook

Gość grubassssskaaaaa
Razem razniej;-) bedziemy sie chwalic sukcesami ;-)

grubaska no ja jestem na tym przesławny Dukanie ;) Nie dziękuję żeby nie zapeszyc bo muszę się ostro pilnowac choc zdarzało mi się grzeszyc ;) :P

Gość katarzyna0wu
Dziewczyny,słyszałyście coś o stillmanie ?

no a diety są drogie:(dlatego najlepiej się ograniczać,wyjść na spacer,zmusić się żeby codziennie wychodzić,będzie ciężko,ale gwarantuje ci że jak zrezygnujesz ze słodyczy,tłuszczu,duuużo wody,już samo to da ci dyche minus,jestem tego pewna!