mamba22 0 Napisano Marzec 18, 2013 Witam =) moja waga jak w stopce, jednak chciałabym schudnąć jakieś 4 kg do świąt=) podejrzewam ze się nie da ale próbujmy=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 18, 2013 Więc moje założenia są takie żeby całkowicie zrezygnować z produktów mącznych i słodyczy=) do tej pory odchudzałam się ale musze przyznac , że w ciągu dnia jadłam dużo słodyczy... zrobie sobie 2tygodniowy post, bez grama cukru i zobaczymy czy to coś da... Oprócz tego zero pieczywa, wcześniej jadłam chleb orkiszowy, zero makaronów, chociaż wczesniej jadłam ten razowy... Z ćwiczeń to w ciągu dnia 20 minut na steperze i wprowadziłam 6weidera... Chętne osoby zapraszam do "współpracy"=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba22 0 Napisano Marzec 18, 2013 Jeśli nikt nie bedzie sie chciał dołączyć to trudno=(( bede sobie sama pisała... Chciałabym żebyśmy nie tylko ze sobą pisali ale być może w przyszlości spotkali sie=) to by było coś...=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Marzec 19, 2013 Do świąt to nie wiem ile ja schudnę ale mam już za sobą 7 kilogramów ;) I jeszcze 20scia przed sobą a teo do świą raczej wszystkiego nie zgubię. Twoje 4 kilogramy to nie tak dużo jeśli zrezygnujesz z tych słodyczy itp... to na pewno coś się ruszy więc powodzenia. Ja oprócz zdrowej diety zakupiłam także na allegro tabletki odchudzające Forever Slim i to po nich tak schudłam bo wcześniej na samej diecie nie udawało mi się tyle schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudziaaaam19 0 Napisano Marzec 19, 2013 http://allegro.pl/sukienka-hm-czarna-34-i3110153837.html polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach