Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona zaproszona

Zaproszenie nienarodzonego dziecka ?!

Polecane posty

Gość mama dwóch dziewczynek
możliwe, że chcieli Cię zapewnić, że mimo ciąży jesteś mile widzianym gościem; może też podeszli do sprawy z "jajem"... albo zwyczajnie tak im przyszło do głowy i napisali bez większego zastanowienia. Miłe to, na pewno nie porównywałabym do zmarłych dziadków... Szkoda tylko, że określili dziecko mianem fasoli ...

Gość zaskoczona zaproszona
Określenie "fasolka" może i jest urocze, ale w czasie tego wesele będę w 7 miesiącu, wiec mało adekwatne do wielkości bobasa. :) Myślę, że chcieli dobrze... Chcieli podkreślić, że nasze dziecko, które dopiero co się pojawi na świecie, też jest dla nich istotne.

Gość klaudia1617
ale jest tak-kto widzi wszystko w szarych barwach odnajdzie same negatywy tego zaproszenia. a ktos z humorem, inteligentny przyjmie to jako cos pozytywnego i tyle:) przeciez mlodzi chcieli zeby bylo Wam milo, przeciez nie ze zlosliwosci..nie wpadlabym na to zeby to mialo byc zlosliwe bo po co niby?:) ja bym sie cieszyla z takiego zaproszenia:) szczegolnie jezeli to bliska rodzina, badz przyjaciele.

Gość glistaludzka111111
Szczerze to nie wiem co w tym złośliwego ani też zabawnego. Jak dla mnie trochę głupawe i żenujące. No i bezmyślne, bo jak już ktoś napisał, różnie bywa.

Gość Khadi
Na nasz slub zaprosilismy przynajmniej dwie kobiety w ciazy(a mzoe i wiecej kto wie:)), do glowy nawet mi nie wpadla zeby jakies fasolki do zaproszenia wpisywac, troche to dziecinne

Gość gość
Obśmiałabym się jak norka wyobrażając sobie, jak tą "fasolke" w domu zostawiam idąc na wesele :D a pomysł zaproszenia bardzo średni. Jak byłam w ciąży, zawsze z lekkim zdziwieniem patrzyłam na ludzi, bardziej podekscytowanych moją ciążą niż ja :)

Gość gość
dla mnie to żenujące

Gość no sucho ma ta palma
Ludzie wyluzujcie. Ktoś do Was z serdecznością, a wy tylko jadem byście tryskali.

Gość gość
Zadająca pytanie nie zna się na kafeteriowej terminologii. Tutaj w co drugim wątku są fasolki, bąbelki i inne językowe durnotki, więc raczej nie ma co liczyć na zrozumienie, że to żenujące i głupie. Swoją drogą pytanie padło w marcu, więc już po ślubie. No i jak? Dali jakiś poczęstunek dla strączkowego?

Gość gość
U nas na weselu bylo dzo brzuszków o których wiedzieliśmy ale nigdy bym tak nie napisala na zaproszeniu. Uwazam jednak ze pewnie mlodzi nie chciel nic zlego tym powiedzieć i mialo to byc z poczuciem humoru i tak to nalezy traktowac