Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25latka

jak wasz męzczyzna zaraagował na wiesc o ciązy?

Polecane posty

Gość a moj mezczyzna
no pewnie ze wracal, bo pomagal mi w przygotowaniach do naszego slubu, ktory odbedzie sie za pol roku, spieszno mu do tego malzenstwa bo zlozyl kiedys sluby czystosci az do slubu :D

Gość morelowa_dama
Mój przytulal mnie i plakal z radosci..po czym wsadzil mnie w samochod zabral na obiad, potem popedzil do jubilera kupil pierscionek, zabral na spacer do parku i oswiadczyl sie.

Gość asdfghjklzxcvbnm
Ja najpierw bylem w szoku, bo jestesmy bardzo mlodzi (ona 18, ja 21), choc zapewnialem ja ze wszystko bedzie dobrze, a jej plany zwiazane ze studiami po prostu odlozy na pozniej. Ale szybko oboje zaczelismy sie cieszyc, ze bedziemy mieli takie malenstwo. Wiedzielismy juz wtedy, ze kiedys chcielibysmy zalozyc rodzine. Niestety w 2 miesiacu ona poronila. Zalamala sie. Ja nie dosc ze sam cierpie, to jeszcze nie wiem jak jej pomoc zeby w koncu stanela na nogi. filoeeta, jak mozesz z nim jeszcze byc? Nie wazne ze jestes w ciazy. Lepiej byc sama z dzieckiem, niz z takim smieciem, ktory bedzie sobie pozwalal na coraz wiecej i utkniesz w tym zwiazku. Bedziesz cierpiala ty i dziecko. Mysl o nim i zostaw go. Jesli nawet w ciazy cie bije, to jest na dnie. A jak urodzisz bedzie jeszcze gorzej. Nie zdziwilbym sie, gdyby kiedys na dziecko podniosl reke. Damscy bokserzy sa nikim. Naprawdę lepiej go zostaw.

Moj najopierw krecil nosem nie chcial sie zenic , nawet zagrance wyjechal ale pojechalam za nim z brzuchem :O i wrocilismy juz razem ale ozenil sie ze mna dopiero po 2 latach czyli jak dziecko mialao rok.

Gość zzazdroszcze wam...
niby sie cieszyl, byl dumny i chcial coreczke, mial plany, kochal nas. Szkoda ze mu sie odwidzialo.... takze zazdroszcze

Ja nie zakomunikowałam tego faktu słowami,tylko po zrobieniu testu pokazałam mu test i opakowanie, żeby sam sobie sprawdził, trudno było mi wykrzesać z siebie słowa, no a on patrząc na test, twarz mu się rozpromieniła i uśmiechnął się do mnie, powiedział: :" i co pozytywny?", pocałował mnie a potem to musiał mnie uspokajać, bo z przerażenia to zaczęłam płakać i nie mogłam nic powiedzieć. Większa euforia była jednak w momencie, kiedy już lekarz to potwierdził :)

Gość Izabelka......... ...:)
był w mniejszym szoku niż ja :)