Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bzzzzzz

Pdniecenie

Polecane posty

Mam problem, a mianowicie czytam na forach jak to dziewczyny piszą, że ich facetom staje już od samego całowania itp a ja mojego muszę dopiero tam dotknąć... jak się całujemy i to tak ostro to on nic... Jak widzi mnie nago to też mu nie staje. Czy to znaczy, że go nie podniecam wystarczająco czy jak? Ciągle mi mówi, że mam piękne piersi, idealny tyłek, świetne ciało i wgl, że go mega podniecam no dla mnie wyznacznikiem podniecenia jest gdy facetowi staje... Co myślicie, jak to jest?

Gość znafca terminatore
kazdy facet jest inny, jednemu stanie na sam widok lachona a inny potrzebuje wiekszych bodzcow. Jesli mu staje zeby cie wypukac to jest ok 🖐️

Ale ja bym chciała żeby mu stał już na sam mój widok.. ja nie wiem... bo on mówi jedna ale jego ciało mówi co innego :( jak teraz tak jest to co będzie za pare lat... :(

Gość znafca terminatore
Moze on tak nie potrafi albo ty sie za malo starasz. Sama nagosc czesto nie starcza, to ze zrzucisz z siebie ciuszki nie znaczy ze pala bedzie mu odrazu furkotac jak ruski wentylator.

Gość Facet z za miedzy
Jak już teraz zaczynają się problemy ze wzwodem nie licz,że one miną z wiekiem.On nie będzie mógł wcale.Mam już sporo lat,ale nigdy nie miałem problemów.Teraz tylko zerknę na swoją (nogi,pończoszki czy coś) i zęby chce mi powybijać.Na pewno jeszcze nie masz 30-tu lat,a od 30-tki zaczniesz dopiero mieć chęć :)

Myślę, że to nie są problemy ze wzwodem. (mamy po 19 lat) Tylko boję się, że po prostu go nie podniecam tam na maxa... często mi mówi, że moje ciało jest idealne, że niejeden facet mógłby pomarzyć o dziewczynie z takimi kształtami no i zawsze ma na mnie ochotę ale nie wiem dlaczego jego penis świadczy p czymś innym. Staje mu jak go tam dotknę n ale nie na mój nagi widok czy podczas dotykania moich piersi czy nawet ci*ki... :(

Gość A tak...
Osz kurna jaka ty durna jesteś...dorośnij

Gość Facet z za miedzy
Ubierz na siebie coś sexi,może wtedy zacznie patrzeć inaczej i reagować.Jesteś młoda i mało wiesz.Dobrze,że zaczęłaś pytać.Gołe ciało nie wiele mówi,a jak jest trochę ozdobione.Ubierz pończoszki nie zakładając majtek,wysokie obcasy,schyl się by to zobaczył,poruszaj tyłkiem itd. wiesz czy nie jak to się robi.Gwarantuję,że wskoczy na Ciebie bez pytania.

Do 'A tak...' za to Ty pisząc, że jestem durna wykazujesz się wieelką mądrością ;)