Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny boicie się?

boicie sie macieżyństwa?

Polecane posty

Gość dziewczyny boicie się?

ja sie boję. Tego, że nie będę wiedziała co i jak. Przeraża mnie to, że coś źle zrobie...wszytsko mnie przeraża!

Gość pieprzeniekotkapalkagumowa
niczego sie nie bój, poza słownikiem ortograficznym oczywiście dasz rade jak miliony kobiet przed toba i miliony po tobie to nie znaczy ze bedzie łatwo lekko i przyjemnie.. ale dasz rade

Gość martula2402
Instynkt macierzyński Ci podpowie.Ja tez się bałam i dałam radę.Dziś córka ma 13 miesięcy i jest zdrowym,rozbrykanym dzieckiem.A Ty w którym miesiącu jesteś

Gość Mona.M0
też się boję....ale to chyba normalne lęki ciążowe ;) gdy dopada mnie coś takiego mój partner mnie jak zwykle pociesza i każe pozywytnie myśleć, pomaga :) Myśle że nasz instynkt macierzyński jest właśnie po to by "podpowiadać" nam co i jak :) Napewno sobie poradzimy, głowa do góry !! :)

Gość pieprzeniekotkapalkagumowa
po to masz głowe żeby mysleć przy dziecku i po to masz serce żeby nie kierowac sie wyłacznie rozumem w dziecka wychowaniu a kafeterię i internet masz po to żeby sprawdzic to co do czego masz wątpliwości ;) będzie dobrze, aczkolwiek na spanie z poczatku bedzie towarem deficytowym :D

Gość martula2402
Mona.Mo wlasnie o to chodzi aby dzielic sie swoimi lekami i szukac wsparcia nie ma czego sie wstydzic.wiecie ile razy wydzwanialam po porodzi do siostry czy mamy wlasciwie bez przerwy tak sie balam ale po tyg juz bylo coraz lepiej nauczylysmy sie z córka siebie malymi kroczkami,metoda prób i błedów inaczej sie nie da