Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha,,,,,mnie

Facet z internetu się we mnie zakochał a nawet sie nie spotkalismy

Polecane posty

Gość kocha,,,,,mnie

Piszemy od ponad 3 miesiecy...co o tym myslicie? wiem, ze mowi szczerze :O przeciez to bez sensu...

Gość orerererere
Nie zakochał sie w tobie, ale w osobie którą sobie wyobraził na podstawie tego co piszesz. To zasadniacza różnica :-)

Gość Safiraa
chyba że ją widział

Gość kocha,,,,,mnie
widzial...ale na fotkach , nawet nie rozmawialismy telefonicznie. Konto na portalu randkowym zalozylam tak po prostu, bez powodu, napisalam szczerze ze szukam kogos do rozmowy, moze znajomego, kolegi do wspolnego wyjscia gdzies , bo nigdy niewiadomo jak to sie skonczy. Znajomoscią czy miloscią :) Dodalam, ze nie szukam seks ukladow i jednorazowych numerkow. Piszemy b.czesto, czasami sie klocimy a on potem znow mnie przeprasza, czuje sie jak w malzenstwie (chociaz nigdy nie bylam mezatką :D). Chcial sie spotkac ale jakos nie czuje poki co takiej potrzeby, mowilam mu ze ma wolną reke, nie musi czekac na mnie az sie zdecyduje...

Gość ddddggg
No tak, jeśli ja widział na fotkach, to zupełnie co innego. Wtedy to prawdziwa miłość :-). Normalnie raj na ziemi :-)

Gość taktaktakkk
orerererere - dokladnie. albo szybko sie z nim spotkaj ( przygotuj na rozczarowanie z twojej lub jego strony) lub zerwij znajomosc, chyba ze oboje chcecie pisac przez lata. Tu byl taki wątek - pisze z facetem 3 lata

Gość tez mam takiego
pisze do mnie od 2 lat i marudzi o spotkanie, o tym jak mu źle w życiu i nie przyjmuje do wiadomości,że ja kogoś już mam, ostatnio powiedział,że sie we mnie zabujał na maksa a widział mnie tylko na zdjęciach

Gość mi powiedzial po 3 dniach
kolejny po miesiacu nie wierz w to

To się spotkajcie i wtedy ocenicie, czy do siebie pasujecie czy nie. Po co przeciągać i pisać w nieskończoność?

Gość dobra zaba kum kum
żaba na odwyku- takie dzieci bylyby fajne , kiedy beczy klikasz X i wylaczasz :classic_cool:

Gość mi tez taki jeden pisze
ze sie zakochal juz, tez po 3 miesiacach pisania i ogladania fotek