niuśka19992 0 Napisano Marzec 18, 2013 Witam, mam pytanie czy to normalne, przyjmuje tabletki anty Vibin mini, ostatnio przy drugim opakowaniu tak w połowie brania dostałam krwawienie trwalo 6 dni nie bardzo obfitego ale troche tej krwi bylo i strasznie bolał mnie brzuch, po zakonczeniu tego krawienie brałam jeszcze 5 dni tabletki i przyszło na tabletki placebo, i w czasie ich brania nie dostalam krwawienie z odstawienie. a dodam jeszcze ze te krawienie bylo podobnie jakbym w tym terminie miala dostac okresu. I nie wiem czy te tabletki nie działaja na mnie? dodam ze stosuje Carbamazepinum tabletki przeciwpadaczkowe. I mam jeszcze jedno pytanie zwiazku z tym ze zaczelam 3.03. nowe opakowanie i zapomnialam wziac 5 tabletki i zamiast ja przyjac dnia nastepnego to cos mi sie pomieszalo i ja wyrzucialam, i nastepnego dnia odbyl sie stosunek ale przerywany, za dwa dni znowu i wtedy zauwazylam ze w moim blistrze jest jedna tabletka za duzo. I moje pytanie jest takie czy mozna wpasc przez zapomniecie tabletki przy czym byl stosunek nie pełny? Jakby któraś wiedziała coś ana ten temat to prosze o pomoc. Z góry wielkie dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuśka19992 0 Napisano Marzec 18, 2013 pomoże ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuśka19992 0 Napisano Marzec 18, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuśka19992 0 Napisano Marzec 18, 2013 nikt mi nie pomoze? ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Marzec 18, 2013 Ja dopiero zaczełam je brać....jestem przy 1 op. (5tabl dopiero) narazie nie odczuwam żadnych skutków czy to normalne? Mam wrażenie że nie działają ;p aha i jakie jest %skuteczności jeśli wziełam 1 tabl 2 dnia okresu...jak na złość 1 dnia mialam plamienie i doszłam do wniosku ze zaczne na nast dzien brac jak się @ rozkręci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Marzec 19, 2013 Myślę, że nie jest to odpowiednia forma antykoncepcji dla Ciebie, a i jest ryzyko ciąży.Musisz zrobić test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach