Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabibi

Dziewczyny poświntuszymy troszkę ?

Polecane posty

Siedzę sama w domu i jakoś tak mnie naszło . Może jest któraś z moich znajomych . Zapraszam .

Gość Mokra chętna ...
też mam czas na troszeczkę :) sama jestem i oglądam coś mocnego :)

Gość Mokra chętna ...
Często wchodzę na Tubegalore.com i tam się doładowuję.

Ja tam nigdy nie zaglądałam . Kochałas się kiedyś z kobieta ? Bo ja nie tylko pieszczoty ale mam wielką chęć .

Jak oglądam filmy z lesbijkami to poprostu odpływam . Na samą myśl jest mi ciepło w kroku

Gość Mokra chętna ...
Kochałaś ? To były tylko lekkie muskania,ale muszę powiedzieć,że miałam zawroty głowy od tego.Często patrzę,na less i mnie to najbardziej podnieca.Mam faceta i też mi z nim dobrze,ale ... ???

Ja również mam męża . Możesz mi się opisać ? Ja jestem brunetka , biust c . cipka malutki motylek z czuprynka na wzgórku . I w tej chwili dość mokra .

Gość Mokra chętna ...
Mam naturalny zarost i to wszędzie.Nie lubię się depilować,a robię to tylko w lecie.Mam dość dużego motylka.Jestem ciemną blondynką 165,biust 80 C,nogi podobno szałowe,tak twierdzi mój chłop :) Noszę buty na wysokim obcasie i pończochy nylonowe.Mój kochany z tym szaleje,a ja czuję podniecenie w nylonowych pończoszkach.Teraz je mam na sobie i nie mam majtek,jak to w domu :)

Gość Mokra chętna ...
Jasne,że fantazjuję to mnie kręci,ale nie tylko o kobietach.Mój ma dość dużego i często myślę,że z jednej strony bierze mnie moja palica,a ja liżę się z kobietą. No Ty za wiele nie dowalasz do pieca i mnie za wiele nie kręcisz.

Wolno odpisujesz . Chciałabym cię pięścić , całować twoja szyję , usta . Lizać i ssać twoje sutki . Czuć jak twardnieja mi w ustach .

Gość Mokra chętna ...
To mi się podoba :) Mam szeroko rozłożone nogi i rozciągam motylka dla Ciebie byś spokojnie mogła mój guziczek ssać,gryźć i lizać.

Zjeżdżam powoli językiem po brzuchu w dół . Ręką masuje motylka , jest już wilgotny . Przenoszę się na uda , lize je ,całuje . Zbliżam się powoli do celu . Włoże ręce pod tyłek żeby moc lepiej pięścić twoje gniazdko

Gość Mokra chętna ...
Włóż palce,już nie mogę z podniecenia.Cieknie mi po udach soczek,czuję Ciebie Sabi :)

Gość Ciekawa życia Iza
Mokra........czy często chodzisz w nylonach...? ja bardzo często.........

Gość Mokra chętna ...
Ja prawie codziennie.Teraz zimą tylko w domu.Mój strasznie za tym przepada,a i moje nogi wyglądają cudownie i jak mówię trochę mnie to podnieca.Mam różne RHT,FF kilka pasów zależy do jakich pończoch. Izka pozdrawiam Ciebie serdecznie.

Gość Ciekawa życia Iza
Uwielbiam nylony, mam 3 pasy rago na 6 żabek, noszę latem i zimą.........pozdrawiam

Gość do ciekawa iza
to ty z owłosonymi nogami i cipą?

Gość Mokra chętna ...
Ja noszę Rago 22 do nylonów FF (ze szwem) a różne inne do normalnych RHT Fajnie,że jeszcze ktoś wie coś o nylonach.Iza załóż nowy temat to popiszemy.

Gość Ciekawa życia Iza
Do Mokrej..................u mnie zima na całego i wali śnieg......a ja jestem w nylonkach.....!! W taką pogodę zawsze dodatkowo zakładam do tego ciepłe białe majtaski z angory i jest OK........pozdrawiam

Gość Mokra chętna ...
Iza :) u nas wieje,jak cholera bez śniegu.Nie noszę pończoch do pracy,wyjątek to ciepłe dni.Noszę wtedy cieliste kolory nylonów.Lubię brązy ciemne,jak i mój chłop :) Coś się podziębiłam i nie ryzykuję z nylonkami.Zakładam zawsze w domu czuję się lekko i kobieco :)

Gość Ciekawa życia Iza
Hej ............na chłodne dni, a zwłaszcza kiedy jesteś przeziębiona bardzo zalecam ciepłe majtki jako drugą parę..........nie warto ryzykować.........(pęcherz, miedniczkiitp...) i w pupę cieplutko......całuski

Gość może by tak ...
Izka dzięki za podpowiedzi :) Jesteś fajna kobietka no i nosisz nylonki.Takie jak my powinny się rozumieć b.dobrze i tak jest.Szkoda,że nie ma za wiele kobiet,które to wiedzą co my :)

Gość Ciekawa życia Iza
Dzięki.....................

Gość Mokra chętna ...
Izka załóż temat o pończochach nylonowych pogadamy sobie,może dowiemy się przez to ile jeszcze kobiet nosi je,a sądzę,że niewiele.Te młode dziewczyny nawet nie wiedzą co to nylon.Pozdrawiam i miłego dnia.

Gość Ciekawa życia Iza
hej...........latem często noszę bardzo wygodne majtki pełne figi z doczepionymi 4 żabkami (angielskie "White Swan")....super luz i swoboda, a do tego oczywiście nylonki ...opalone z koronkową manszetą