Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Och... Ach...

Polecane posty

...aligar tylko żeby nie trafić na faceta z chronicznym zapalonym spojówek :) znam takich którym oczy się świecą przy co głębszym dekolcie :)

Witam :-) Miało być o facetach, a wyszło... jak zawsze. ;-) x aligar No właśnie, sam nie wiesz, a krytkujesz wypowiedzi innych. :-D Kompletnie bez zrozumienia.;-) x Jak zwykle kobiety, które otwarcie mówią, że lubią szalony, ostry seks to kurwy - ja na czele, nie zapominajmy.:-D Czyimi oczami? I na podstawie kilku wypowiedzi forumowych? Nic dziwnego, że tylu mężczyzn w ogóle nie stara się w łóżku, mając takie głupie baby.;-) Przyjemności 😘

Gość aligar
Co jest z tym tematem? Nie przezyl? Nie może być takiej gwazdy forum jak Missi nie doceniono:P To ja Ci podbije chociaż nie ukrywam,że mam w tym interes:D:D

Faktycznie warto docenić ten temat bo jest ciekawy :) Ale dziś jestem chyba zbyt słaba na docenianie :D za to mam dziś błysk w oku jak chojlera :D

dotarlam w tej chwili i nie wiem co bylo napisane po drodze..... ale facet powinien byc jedyny w swoim rodzaju ;)

Gwiazdy to ja byłam dzisiaj posłuchać. :-P Jeszcze mi szumi w głowie. :-D A rozmawia się, o czym ludzie pragną rozmawiać. No i cholera, głownie o pierdołach, kawie, długości kutasa czy ciąży... ;-) Jednak nadal nie wiem, dlaczego niektórzy są dupami wołowymi, a inni za to rewelacyjnymi kochankami.;-)

No, a niektórych stać tylko na to, żeby opowiadać o swoim kurrwiarstwie na forum o kupie. Bardzo ci zazdroszczę. :classic_cool:

Pleiades:-) Czasami wstaję bardzo wcześnie. Nawet za wcześnie. x vera:-) Znowu masz okres czepiania się mnie? Poza tym, na tym forum o kupie zaszufladkowałaś mnie nie niewłaściwej przegrody. Mimo wszystko, życzę Ci udanego dnia