Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siiniisterrka

Speszony facet.

Polecane posty

Gość siiniisterrka

Proszę o opinie. Czy jest to możliwe, by facet peszył się na widok dziewczyny, która mu się nie podoba? Dodam, że jestem pasztetem, ale coś takiego mnie jeszcze nie spotkało.

Gość Kocham być sobą
jest to możliwe. Wielu facetów wymięka przy pięknej kobiecie.

Gość siiniisterrka
Napisałam, że jestem pasztetem. Jednak on nie zachowuje się tak wobec innych dziewczyn. Podoba mi się, ale nie dawałam mu tego nigdy zbytnio odczuć, więc to nie ze strachu, że zostanie pożarty żywcem. Czy może być coś na rzeczy, ale w sensie pozytywnym?

Gość siiniisterrka
Niech się ktoś jeszcze wypowie może. Spotkało to was kiedyś i jak się potoczyło? On tak dziwnie reaguje jak mnie zobaczy: głowa w dół, jak z kimś gada to automatycznie przestaje - aż przejdę. Jeśli mu się podobam, to chyba zwariuję :D

Gość Marta,23
nonono...respekt za skromnosc ,samokrytycyzm i zdanie "jestem pasztetem":D Owszem faceci sa wzrokowcami,LICZY SIE pierwsze wrazenie , lecą na piekne,zgrabne,kuszaco ubrane lalunie...Lecą w sensie slinią się i puszczją oczko (jelsi jest ktorys odwazniejszy)... ale jesli facet nie jest debilem i szuka w dziewczynie cos wiecej niz wyglad.... TO MOZE go speszyc TWOJA INTELIGENCJA,INTELEKT,BYSTROSC,ODWAGA....CHARYZMA....TO JAKĄ MASZ ROPOSTĘ....TO ZE POTRAFISZ RZUCIC CELNĄ UWAGĘ..twoje wyrafinowane poczucie humoru,twoj wywazony cynizm,.MOZE GO PESZYC TWOJ STYL....TO JAK MOWISZ,CHODZISZ,MOWa CIALA...TWOJA PEWNOSC SIEBIE...itp:) rozumiesz o co mi chodzi?:)

Gość Marta,23
tez to widze po sobie...pesze facetow :) nei wygladem,ale pewnoscią siebie,odwagą....widze niesmialego to naprzekor zagadam go o byle co...a co -niech sie speszy i zająka:D pokazuje mu ze mam przewagę....i nie gryzę:)