Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka ta ka!!!!!!!!!

Jakie preferujecie fryzurki?

Polecane posty

Gość Taka ta ka!!!!!!!!!

Dlugie czy krotkie? jakie macie wlosy? czesto chodzicie do fryzjera? szukam porad chce cos zmienic;)

Gość Taka ta ka!!!!!!!!!
;))

Ja mam teraz dość krótkie włosy ale zapuszczam - najbardziej lubię jak sięgają do ramion z lekko postrzępioną grzywką :)

Gość kdsbsdlvd
Ja mam włosy średniej długości i cały czas zapuszczam nie zapominając o podcinaniu końcówek. Farbuję włosy.Dbam o włosy,stosuję różne maski itp. Włosy mają masować do charakteru,stylu osoby dlatego nie idę za nowymi trendami bo w tych obecnych czuję się najlepiej i najkorzystniej

Gość kapsułka55
Ja mam długie , prawie do pupy. Grzywka też jest Niestety nie ma prostych włosów tylko lekko się falują i puszą , muszę używać dobrych odżywek.

Gość Taka ta ka!!!!!!!!!
helllow dziewczyny jestescie?;)

kapsułka - a ja bardzo chciałabym mieć takie puszące, falujące się włosy. Moje są proste, niby jest ich dużo, ale pod własnym ciężarem robią się oklapłe :(

Gość lksjasjia
mam długie włosy, takie do pepka, nie chodze do fryzjera regularnie, szczerze to raz do roku jakos jak wyjdzie, sa mocne,proste i uzywam olejkow na koncowki, fryzury? uwielbiam warkocze, dobrze sie w nich czuje i ladnie wygladaja:)

Gość Taka ta ka!!!!!!!!!
hehe fajnie... ja sie zastanawiam mam wlosy do ramion... moze jakas zmiana bob czy moze odwazniej podobaja mi sie fryzurki z gdzie z jednej strony wlosy sa wyciete nad uchem a z drugiej dluzsze ale nie wiem czy sie nie przeraze hihi ma moze ktos tak jak sie w takich wloskach czujecie?

Gość kapsułka55
A ja zazdroszczę własnie prostych włosów ; )

Gość Taka ta ka!!!!!!!!!
Zazwyczaj jest tak ze ta co ma kedziorki chciala by proste a ta co ma proste chciala by krecone hihi ;)