Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojanka:)

powiedzcie czy mam szansę?

Polecane posty

Gość wojanka:)

kochalismy sie z mężem tydzien temu w poniedziałek i we wtorek,w srode prawdopodnie miałam owulację.oczywiscie nie mam jeszcze zadnych objawów ciąży bolał mnie wczoraj jajnik i podbrzusze ale to wiecie to nasze pierwsze próby,wiec prosze o wyrozumiałosc tego ze zadaje takie pytania tutaj i kiedy najlepiej test zrobic?chciałam tez zapytac o temperature.dzisiaj mierzyłąm w pochwie-37,2 .zwykle iaałąm 36,7 36,8

Gość aha123456
Boże ciągle te same tematy, wpisz w google "czy mam szanse" na pewno sposrod tysiecy znajdziesz swoje objawy i odpowiedź do nich

Gość Proszę Cię
nie sugeruj się temperaturą :o

Gość Juratka
Poczekaj do dnia spodziewanej miesiacZki i jesli nie nadejdzie zrob test innego wyjscia nie ma tylkoncierpliwosc

Gość opinkaa
dlaczego ma nie patrzec na temperature? ale zeby jakis sens to mialo musisz obserwowac caly cykl i mierzyc o tej samej porze.

Gość tylko że temperatura
pozwala wykryć ciąże kilka dni przed okresem max 1-2 dni przed a nie po 6 dniach od stosunku. Przecież tempratuara (mierzona tym samym termometrem,o te samej godzinie przed wstaniem z łóżka albo po kilkugodzinnym wypoczynku) zawsze rośnie w 2 fazie cyklu poto żeby przed samym okresem mocno spaść. Jeśli nie spada to oznaczać moze ciążę. Takie mierzenie nic nie znaczy., Wzrosla ci bo jesteś po owulacji i tylko tyle można powiedzieć, pod warunkiem ze dobrze mierzyłaś,

Gość jojujoijuijou
Nie słuchaj pierdół,które Ci napisano,że wciaż te same tematy,masz prawo pytac o co chcesz. Na temperaturze się nie znam,ale szansa jest,jeśli miałas owulację dzień po stosunku. Powodzenia w staraniach ;-)

Gość jak ci pomóc niby?
tak ale na określenie idiotka