Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerna skora ;(((

Mam strasznie ciemna skore, jak ja rozjasnic?

Polecane posty

Gość cholerna skora ;(((

na twarz moglabym fluid ale jasny sie bedzie i tak odznaczal,nie dosc ze mam ciemna ta skora na zdjeciach wyglada jeszcze ciemniej jak jakas brudaska ;( wysylam komus fote to nie mowia ze wygladam jak z Polski jest mi pryzkro ;( czasem mijam cyganichy i jestem ciemniejsza od nich..ciemniejsze ode mnie sa tylko arabki, murzynki i solary (ale one sa pomaranczowe a ja jakas brunatna :O ) a i dodam ze wlosy mam prawie czarne, czy ja pofarbuje na blond to jakos cala rozjasnieje? mam znajoma latynoske,co ja sie nablondzila to wyglada jak ameyrkanka a nie jak latynoska

Gość czy jesteś żydówką?
:(

Gość prawictwo pospolite191
musisz unikac słonca w lecie, przesiadywac w cieniu . To sie sama cera rozjasni .

Gość vfkmgkotrmhiotr
Cera nie rozjasni ci sie od zadnych srodkow, nawet od cytryny :) Za to unikaj slonca, uzywaj kremu z filtrem, maluj usta szminka ciemniejsza od twoje karnacji, uzywaj fluidu o odcieniu tym, co skora, ale nakladaj puder rozsiwetlajacy, rozwietlaj tez cienie pod oczami, nie rob zbyt mocnego ani zbyt jasnego makijazu (tj, zadne biale cienie! wszystko stonowane :). Nie wiem, jak zw tymi wlosami, ale jezeli mowisz, ze jestes taka ciemna, to raczej balabym sie z tym blondem... a moze jasny balejaz? :) Blond pasemka i jasnobrazowe pasemka :)

Gość cholerna skora ;(((
pasemek i balejazu troche bym sie bala, bo widzialam jak postarza po moich kolezankach.Unikalam slonca, chociaz jak na basenie to nawet krem z filtrem sie zmywa, sprobuje z ta cytryna! (tylko czy to nie zaszkodzi delikatnej skory twarzy?) ale dzieki za porady ;* nie wiem czy jestem zydowka.mam dlugi krzywy nos, moze jestem :classic_cool:

Gość anjiiia
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze!!! Ja jestem bladziutka ;(

Gość cholerna skora ;(((
aa to wlasciwie mozliwe z ta zydowka,mam na imie Mena, poki co nie musze mieszkac w Polsce, ale jak wroce to znowu bedzie stek obelg i docinkow ;( Bladziutka nie masz czego zazdroscic,jasna skora jest cudowna, taka porcelanowa jak laleczka, wyglada mlodo i zdrowo, jak panienka z wyzszych sfer, a ciemna karnacja to synonim biedoty i prostakow :(

Gość gość
też mam ten problem

Gość gość
Też mam ciemna skórę i przez cały czas szukam sposobów jak rozjaśnić. Mam czarne włosy i prawie że czarne oczy. Jak gdzieś idę to wszyscy mówią ze cyganka i wgl. Mam już tego dość. Od jakiegoś czasu zaczęłam używać bardzo jasnego pudru. Ale trzyma się na twarzy jakieś 4 godziny i znowu to samo :(( W tamte wakacje prawie wcale nie wychodziłam na słońce, siedziałam w domu. Mam już tego dość...zazdroszczę tym którzy mają blada karnacje...