Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave35

jak nie wpaść w rame przyjaciela??

Polecane posty

Gość dave35

Być może nie długo uda się spotkać na żywo raczej to będzie jakiś spacer z jedną panną poznaną w internecie i pytanko , jak z nią postępować na spotkaniu by nie wpaść w rame przyjaciela ( oczywiscie jakby się udało spotkać ) bo niestety , ale podcazas naszej tygodniowej znajomości internetowej gadamy raczej po przyjacielsku bo w sumie nie mam za dużego pojęcia co do dziewczyn bo nigdy nie miałęm dziewczyny jestem 20-paro latkiem , więc fajnie było by usłyszeć jakieś sensowne rady :D

Gość dave35
a ty biedaku powtarzasz to z ogólnego :DD po cholere idioto

Gość dave35
nie twój interes podszywie :D

Gość dave35
jak to nie ?

Gość dave35
nudzi się tobie kolego udający mnie czy co ? czekam na jakieś sensowne odp.

Gość wredniucha100
" gadamy raczej po przyjacielsku" a ty wolałbyś od razu o bzykaniu, nie?

Gość dave35
nie mówie , że o bzykaniu , ale raczej musiałbym już to próbować przekierowywać na inne tory powoli

Gość wredniucha101
jasne - po tygodniu to już chyba czas najwyższy!

elektryk powiedziałby, że aby płynął prąd, musi być napięcie wytwórz napięcie ale jak??? :D mową, gestem, uczynkiem i zadbaniem o to, żeby się pannie zebrało na amory :P:P:P

Gość fffffffe
cfghj

Gość młotem po głowei
zebrało , tobie i to młotkiem po głowie

Gość taki jeden facet 28
zeby nie wpaść w ramę przyjaciela to wprowadzasz dotyk . na pierwszej randce proponuję ją przytulić od czasu do czasu , zaproponować masaż pleców (górna część - kark, łopatki ,a jak będzie dobrze szło to dolna nad pupą ) ... ..w ramę przyjaciela wpada się jak przez kilka spotkań pod rząd będziesz od niej szedł , siedział na metr oddali i nic ...i nic ..i będziesz słuchał jej głupot i się angażował np w jej problemy , doradzał itp ...naucz się prowadzić rozmowę

Gość dave35
więc pytam o jakieś rady jak sie spotkam to pewnie musz stosować już jakiś dotyk , patrzenie sie w oczy itp. ale jaki styl gadki ?? może to już spóbuje zrobić na następnej rozmowie już w necie

Gość taki jeden facet 28
..jeszcze jedna rada to o seksie przed seksem to się nie mówi wprost...tylko dwuznaczności ...a żeby się dowiedzieć czy panna woli iśc w kierunku stałych związków czy np lubi się bzykać od razu ..to możesz się zapytać czy lubi przygody , spontany ..co robiła w życia szalonego ...dobrze jakbyś sam opowiedział też taką historię ..

Gość taki jeden facet 28
na necie nic już nie wprowadzaj ..jak chce się spotkać i się umówiliście już to jest ok.

Gość taki jeden facet 28
no i spacer to dobre rozwiązanie ..jak laska jest chętna na spacer to juz jest jakiś mini sygnał ,że chce spędzić ten czas z tobą ,a nie z twoimi pieniędzmi...ale po drodze zawsze możecie wstąpić do jakiegoś lokalu na kawę np. ...spacer ma te plusy ,że można się powygłupiać idąc , np jest zima to porzucać się śniezkami , poszturchać , pozaczepiać itp

Gość dave35
w sumie po rozmowie szło wyczuć ze nie jest o jakaś materialistka , ale podobno teraz jest chora , ale pisała ze jak wyzdrowieje to chętnie się spotka i jak wyzdrowieje zagadam do niej powiem definitywnie o tym spotkaniu i jak się spotka to znaczy ze jest choć troche zainteresowana

Gość DDWWW
taki jeden facet 28 - spotykam się z kimś i nie wiem czy ta znajomość się nie zepsuję przeze mnie, 2 randki i nie było nic żadnego dotyku ani z jej strony ani z mojej, tylko że ona jest nieśmiała, dziewica 25 lat. nawet na koniec randki nie dała się pocałować w usta (celowo nastawiła poliko), ja chyba wszystko psuje mam 29 lat i jestem przyzwyczajony do temperamentnych pań, ta jest ich przeciwieństwem nie wiem co mam z nią zrobić, chciał bym ją przytulić ale ona nawet nie daje mi ku temu sygnałów bo tak bym miał z górki jest też bardzo religijna, ehhh co robić niebawem znowu do niej pojadę bo spotykamy się u niej w domu bo na razie z powodu urazu nie może nigdzie wychodzić.

Gość taki jeden facet 28
Z dziewicami jest ten problem ,że one są różnie rozbudzone seksualnie jedne są już prawie gotowe tylko się trochę boją ,ale chętnie reagują na dotyk itp ..a inne wręcz uciekają i nic na to nie poradzisz póki ona sama nie zechce. ...z Tą twoją to jak Ci się podoba to ja bym jej dał czas i patrzył czy się rozkręca , rozwija sytuacja ,ale dotyk cały czas inicjujesz. Pierw zacznij od przytulania, czy takiego mniej erotycznego dotyku ,ale no niestety jak wasze spotkania będą cały czas takie na dystans i ona będzie uciekać od tego dotyku nawet niewinnego to ja bym sobie odpuścił bo dziewczyna widać gotowa nie jest cię poznać bliżej.

Gość taki jeden facet 28
DDWWW tak cię czytam jeszcze raz to jak jesteś doświadczony to powineneś już wiedzieć jak dotykać i jak rozruszać taką nieśmiała ..bo nieśmiała to Ty musisz rozruszać dopiero później ona sam zaskoczy

taki jeden - jakby mnie na pierwszej randce koleś próbował obejmować i proponował masaż, to bym chyba padła ze śmiechu. już mi się trafiali też i tacy, co to mnie na siłę próbowali całować. najpierw trzeba wybadać, czy ona w ogóle ma ochotę na takie rzeczy! a łatwo to sprawdzić, siadając blisko (czy się nie odsuwa), dotykając niby przypadkiem ramienia. kurde! ludzie! po kolei, a nie od razu masaż. umarłam, jak to przeczytałam, kompletna bzdura. poza tym, jakby mi gość zaproponował spacer, od razu bym go skreśliła. po co mi gołodupiec? na dworze -5, a ten chce spacerować! jak facet jest skąpy, to żegnam i następny, proszę. sama mam kasę, ale skąpców nie trawię. facet ma się na pierwszej randce pokazać, jak już wtedy sępi, to co później będzie? jak będziecie takich doradców słuchać, jak powyżej, to powodzenia życzę...

Gość DDWWW
taki jeden facet 28 ona nie ma kompletnie doświadczenia, ale sama zaprasza i proponuje spotkania, nie robi tego na siłę, tylko mam wrażenie że niestety jest tak zamknięta i nie śmiała że się po prostu boi, no i musi mi zaufać na razie tego brakuje i powiedziała mi wprost że to jeszcze nie ten moment żeby mi ufać. Jak jej na żartach powiedziałem że chcę buziaka to zareagowała tak że powiedziała że za krótko się znamy.

Gość taki jeden facet 28
DDWWW No to sam widzisz jak jest i odpowiedz sobie na pytanie czy teraz chcesz budować w niej te zaufanie nie wiadomo jak długo. ? ..Dla mnie to jakaś kompletna bzdura jak laska gada ,że nie da buziaka bo nie ufa ...co ma piernik do wiatraka czarna zła dziewczynka Co do tych kolejnych etapów to dobrze to ujęłaś . Dla mnie to jest oczywiste ,że nic na siłę no ,ale zapomniałem o tym wspomnieć. Dobrze ,że to napisałaś bo to dość istotne Co do spacerów to dla mnie oznaka ,ze kobieta jest ciekawa mnie jako osoby ,a nie jak się potrafię pokazać co to jakiś casting ? no i też chyba jest logiczne i oczywiste ,że jak piździ na dworze to zamiast spaceru jakiś lokal no tak żeby było przyjemnie.

Gość taki jeden facet 28
czarna zła dziewczynka też się spotykałem z takimi jak ty co to po randce obrabiały mi dupę bo nie podobała im się ta cała otoczka "postawienia się" i traktowania jak królowej ,ale to dobrze bo ja nigdy nie szukałem księżniczki którą trzeba na rękach nosić tylko kobiety na dobre i złe ;]

Gość 73982
jestem kobietą, ale też uważam, że "pokazywanie się" ze strony faceta na pierwszych randkach jest bezsensowne. Nie szukam sponsora, nie cierpię być "kupowana". Moje najlepsze pierwsze randki to były właśnie dłuuugie spacery, nic więcej, tylko ja i on. Zawsze można gdzieś wstąpić na kawę, ale wystawna kolacja na pierwszej randce... nie.

Gość DDWWW
taki jeden facet 28 może ktoś ją kiedyś oszukiwał różne są powody takiego zachowania, ja do tego nie przywykłem i na pewno jestem pod tym względem jej przeciwieństwem, zdarzał mi się i sex na pierwszych spotkaniach, ma prawo mi nie ufać a ile to potrwa zanim mi zaufa, nie wiem... wiem że mi na niej zależy jako osobie a że ma inne podejście do tych spraw nic nie poradzę, ale wolę mieć taką dziewczynę którą trzeba rozkręcić niż jakąś lafiryndę.

Gość taki jeden facet 28
DDWWW z tym ,że wiesz mi to się źle kojarzy bo tu nie chodzi tylko o sprawy seksualne ,ale głównie o jej zaangażowanie w całokształt znajomości,a takie co to twierdzą ,ze potrzebują czasu by zaufać najczęściej się NIE angażują w nową znajomość. Sam to przerabiałem więc wiem. Co to znaczy dla ciebie lafirynda ?

Gość ddawid35
poza tym to że panna jest temperamentna to mie równa sie lafirynda poza tym żadna panna nie poszla by z facetem którym nie jest zainteresowana

Gość DDWWW
taki jeden facet 28 ja z takimi kobietami doświadczenia nie miałem sytuacja zawsze była dla mnie jasna i klarowna, to co mam z nią zrobić skoro jest taka chłodna, nie widzę z jej strony zaangażowania, oprócz jej propozycji spotkań... dać jej szansę? 2 randki to przecież nic ona dobrze wie że nie szukam koleżanek tylko kobiety, kasy też ze mnie nie wyciąga bo nie chodzimy nigdzie razem a na pierwszej randce sama zapłaciła za nas (w sumie przypadkiem śmieszna sytuacja). Jak taką osobę rozpalić? Czy jest to w ogóle możliwe?

Gość taki jeden facet 28
rób jak uważasz ja już nic więcej nie wymyślę ty sam powinieneś wiedzieć najlepiej czy warto czy nie.