Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmelitka;;;;,

Czy grzybica pochwy i bakteria w moczu są wskazaniem do cesarskiego cięcia?

Polecane posty

Gość carmelitka;;;;,

????

Gość hbhbhr rrrrr
są wskazaniem do leczenia grzybicy

Gość bjkjhfh
W ciągu całej ciąży na bakterie w moczu bałam antybiotyk 3 razy, na grzybice raz, co prawda kończyło się cesarka ale z innego powodu, predzej podadza cu leki

Gość lkjiknjhoj
na bakterie w moczu bardzo duzo wody 8 szklanek i pilnuj tego wyplucze ci to te bakterie na grzybice bym polecala probiotyk nawet codziennie na noc ale nie wiem czy mozna w ciazy

Gość potravva postna
Grzybice trzeba leczyc,bo jak zawedruje za daleko,moze byc niebezpieczna. wiec lecz od razu,a nie czekaj na porod

Gość millinn
Na grzybice mozna natamycynę,wiem,bo zmagam się z tym dziadostwem całą ciążę.Natamycyna jest na receptę.

Gość carmelitka;;;;,
ginekolog non stop przepisuje mi jakies leki od poczatku ciąży a ona i tak 2 tygodniach wraca

Gość widocznie tak lubi i jej
to może najwyższy czas, aby w końcu mąż do lekarza poszedł i wyleczył to, czym cię wciąż zaraża :(

Gość carmelitka;;;;,
tak tylko od początku ciąży mamy zakaz sexu i nawet on dostał mascie i leki wiec to nie możliwe ze zarażamy sie nawzajem

Gość gfgffff
co prawda w ciąży nie jestem ale też non stop zmagam się z grzybicą. Mieszkam za granicą, leczę się i tu i w Polsce (jak jestem na wakacjach) Jeszcze kilka lat temu mój mąz też dostawał leki, ale grzybica i tak wracała. Ostatnio znów poszłam do lekarza, dostałam leki i spytałam czemu już nie dają dla męża. babka powiedziała że badania potwierdziły że facet nie jest przyczyną powracającej grzybicy. Poradziła mi przede wszystkim zmianę diety i wyrzucenie do kosza wszystkich wkładek higienicznych których używałam na co dzień, spanie bez bielizny itp.To juz kolejny lekarz który wskazuje na dietę jako przyczynę, ale do tego najtrudniej się zastosować (uwielbiam słodycze). Poczytaj o diecie przeciwgrzybiczej.

Gość mirinda7up
odpowiadając na pytanie Autorki - nie