Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłusty dziś dzień

Chciałam Wam tylko serdecznie pogratulować dziewczyny..

Polecane posty

Gość tłusty dziś dzień

Zrobiłam wczoraj 3 prowokacje, dwie przedwczoraj - założyłam tylko temat, w każdym napisałam tylko jeden początkowy post i zostawiłam was tam same. Łyknęłyście to jak młody indor wiśnię, obrzucałyście się tam błotem jak ta lala, sieka niesamowita :D Ja miałam ubaw, bo od początku wiedziałam, jak się sprawy potoczą :D Bądźcie czujne, bo na dzisiaj też szykuję niespodziankę :classic_cool: 🖐️

Gość akacja w cieście nalesnikowym
gratulujeme... pogratuluj sobie bystrzacho tylko jak będziesz ściskać swoja lewą dłoń swoją prawą dłonią w geśnie najwyzszego samouwielbienia nie sciskaj za mocno bo któras sobie zmiażdżysz :classic_cool:

Gość akacja w cieście nalesnikowym
Tarzam się namiętnie w mączce ziemniaczanej, wyobrażając sobie że jestem Wróbelkiem Elemelkiem :classic_cool:

Gość dwedwed
Ale w czym problem, autorko tematu? Czy to nie powinno być oczywiste że użytkownicy forum wypowiadają się żeby wyrażać swoje opinie i dyskutować, bez wzgędu na pretekst? Gdy jesteśmy anonimowi i z dala od siebie, to prawdę mówiąc nie ma znaczenia czy sprawa jest autentyczna, czy nie.

Gość autorka i inni to głupole
1.Autorka jara się że stała się sensacją na portalu,aaaaa mam fanów:D 2.Reszta która wczuwa się tak mocno tutaj,że jad to widać z daleko,gdzie reszta ma niezły ubaw:D Oboje jesteście siebie warci. Nic dodać nic ujać. Kafe przysłoniła wam jasne myślenie na świat.

A wiesz autorko że nawet jak ktoś zakłada temat z palca wyssany to i tak on jest aktualny poniewaz gdzieś "w świecie" mają miejsce takie sytualcje? Więc sobie podyskutowac można.

Gość tłusty dziś dzień
Ależ oczywiście, że tak, ostatecznie skąd wiadomo, że każdy temat na kafeterii nie jest prowokacją? Chodzi mi tylko o to, że baby na ciąży/macierzyństwie są bardzo specyficzne, inne niż te na innych działach forum. Tutaj wystarczy dać im mały, maleniusi pretekst, a one zachowują się jak spuszczone na siebie bulteriery :D Bluźnią na siebie, obrażają się, nie szanują swoich opinii, zachowują się jak przekupy na targu, kompletne dno :o I to tutaj, gdzie teoretycznie powinny być jakieś bardziej ułożone, ogarnięte - są matkami, wychowują i kształtują małych ludzi - piękny dają przykład, naprawdę. Wystarczy je tylko podpuścić i założyć temat, który jest kontrowersyjny, bo wiele osób ma odmienne poglądy w danej kwestii. NIE MA SZANS na kulturalną dyskusję, NOŁ ŁEJ.

Gość tłusty dziś dzień
1.Autorka jara się że stała się sensacją na portalu,aaaaa mam fanów x gdyby tak było, miałabym tu czarnego nicka, nie mam żadnych fanów, bo mam tu milion pomarańczowych nicków, więc nie wiem o czym ty w ogóle piszesz :o 🖐️ x MI NIE CHODZI O TO, ŻE KTOŚ SIĘ DAŁ NABRAĆ NA PROWOKACJĘ!!! Ja też pewnie zrobiłam to setki razy. Chodzi mi tylko o to, że ludzie dają się tak podpuścić, że szok, zrobią dokładnie to, co autor topiku im zasugeruje, że mają zrobić. No nic, lecę, wpadnę później, obiecuję :classic_cool: :D 🖐️

Gość vadimm czelańsk
Hahaha, to prawda, ja też mam takie spostrzeżenia, choć sama nie zakłądałam tu prowo. Ale widać, że niektóre tematy na kilometr śmierdzą ściemą, a te dalej brną, kłócą się, obrażają stekiem wyzwisk :o Cała kafeteria.

Gość stala kafetrianka na pomarancz
widzisz, bo forum to tylko powinno byc zabawa, rozrywka jak w pracy nudny dzień, lub jak dzieci spią, kto normalny tu sie wczuwa, ja napewno nie:D pisze, co mam do napisania i spadam z tematu, a potem wchodze i czytam jak po mnie ktoras jedzie:D a przeciez to tylko wirtualna istotka, ktora mi zwisa i powiewa:D

Gość stala kafetrianka na pomarancz
tez jak sie nudze zakladam prowokacje, a potem po kilkanascie stron wypocin:D

Gość kjkfjhdifhdkjfh
.

czyli rozumiem że masz misję chcesz wychowywać matki na kulturalnych ludzi którzy nie ujadaja się w dyskusjach jak psy tylko umieja rzeczowo wymieniać swoje opinie no to rzeczywiście wzniosłe powody cieszę się w takim razie że jesteś i prowokujesz bo ciąze i macierzyńswto tak nam zaciemniło szare komórki że nie umiemy juz same prowadzić rozmów i gdyby nie ty to na kafe nie byłoby o czym i z kim rozmawiac ;)

Gość justek sama sie wczuwa niezle
w każdy temat:D

Gość tłusty dziś dzień
już się wczuwają,ze 4 założyłam dzisiaj tematy:D

Gość tłusty dziś dzień
;)

Gość kdnshauaia
ta, o majtach i cycach? jeśli to twoje prowo to bardzo nieudolne, masz może 14 lat? bo piszesz jak dziecko na kolonii list do mamy

Gość tłusty dziś dzień
Ale się wczuwajcie w każdy temat:D

Zalosne :( A potem jak ktos naprawde potzrebuje pomocy i temat jest trudny to nikt nie chce pomoc bo wszyscy wietrza prowokacje. Pogratuluj sobie glupoty.Nie masz co robic to moze czas sie dokszkalcic?

Gość kdnshauaia
Musze przyznać troche sie wczułam:)

Gość kdnshauaia1
10;49 PODSZYWale baw sie dalej, mnie to zupełnie nie interesuje

Gość kdnshauaia1
ih ale podszywa ach

Gość kdnshauaia12
czerwony portfel to tez twoje idiotyczne prowo

Gość autoreczce....
nie chodzi o to, że dyskutujecie tylko się poniżacie, wyzywacie, skaczecie na siebie... Mnie to też bawi, jedna próbuje pomóc, druga wyzwie ją od idiotek... Jak dla Was to dyskusja to gratuluje, a autorka ma kolejny temat w którym plujecie jadem ku jej uciesze... Ale głupich się nie sieje... Sami się rodzą...