Gość kukła2121 Napisano Marzec 19, 2013 Jakie macie opinie o egzaminatorach na bemowie. Ja uważam że są okropni...zdałam za trzecim razem. Poprzednie dwa razy były męką. Pierwszy raz oblałam z wymuszenie pierwszeństwa, moja wina. Za drugim egzaminator kazał mi zaparkować równolegle po lewej stronie na drodze jednokierunkowej( nikt nie miał do zrobienia czegoś takiego) jakoś wjechałam w tą lukę między dwa samochody, ale Pan egzaminator stwierdził że stoję za blisko tego za mną i kazał zrobić poprawkę...stres mnie zjadł i odpadłam. W poczekalni mnóstwo ludzi zestresowanych i wystraszonych. I odkąd weszły nowe zasady na egzamin teoretyczny oblewają jak leci. Z czegoś w końcu muszą te pieniądze mieć...skoro tak mało ludzi zapisuje się teraz na prawko. Uważam że lepiej wydać kasę i jechać gdzieś do mniejszego miasta niż ciągle płacić tym Warszawskim egz. Wiem że większość ludzi na mnie naskoczy że jak nie umiem jeździć to nie powinnam wsiadać za kierownice. Ale proszę o zdanie osoby które mają również złe wrażenie na temat tego wordu. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach