Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świetna mama dbająca o dziecko

Złoszczę się na ludzi,którzy nie dbają o dzieci,źle odżywiają,ubierają,wychowują

Polecane posty

Jestem świetną mamą,tak uważam,tak uważa sporo osób. Czuję sie dobrze. Ale denerwuje mnie zachowanie innych rodziców co nie zważają na ubiór,żywienie dziecka i inne rzeczy. Moje dziecko odżywia się zdrowo. Zero czipsów,frytek,fast foodów. Robię mu zdrowe kanapki z ogóreczkiem,sałatą. Podczas gdy koleżanka daje swojemu dziecku kanapki z nutellą:O Zawsze się o to kłócimy. To bardziej głupia przyjaciółka niż koleżanka. My co miesiąc robimy bardzo wykwintne danie,zakrywamy cały stół różnymi potrawami zdrowymi,podczas gdy oni co miesiąc jedzą coś na mieście,aż żal patrzeć na tą rodzinę. Raz namieszała mojemu dziecku w głowie(ma 3 lata) i chciało batona,bo jej córeczka je. Ogółem jemy zdrowo,nie toleruję złego jedzenia. Kupujemy z wyższej półki,gdzie ona trochę tańsze bo twierdzi,że ją nie stać. Gdyby ograniczyli te pierdoły spokojnie by jadła ogórka ekologicznego a nie z marketu, jak i inne produkty. Ubiór. Ubieram dziecko w luksusowych sklepach,kolorowo,bardzo ślicznie. Nawet po domu ma piękne dżinsy za 100 zł. A ona? Ubiera po domu w ciuchy poplamione(bo mówi,zaraz i tak pobrudzi,jak to dziecko),albo wrzuci mu kurtkę kupioną w supermarkecie na zakupach:O Zabawki moje orginały a jej made in china. Od zawsze były zgrzyty,wnerwia mnie te jej podejście do wychowania. Albo jej koc upadnie na podłogę i dalej dawała dziecku,gdzie ja bym wyprała w proszku i płynie. Szkoda tylko mi jej dziecka.

Z tym staniem bardziej j stwierdziłam,że ja nie stać:P Ona twierdzi że warzywa nie są złe z supermarketu,to jej tłumaczę że tam pełno zarazków i zgniłe a ta mówi że kupuje są dobre a nie będzie wydawać więcej pieniędzy jak tu ma taniej.

Gość olaolaolaolaolaolaaaaa
to jest to prowo o którym pisałaś wcześniej :)?

Gość hahaNoJa
słabe. 1/10 :)

Chodzą do kina, to też jej mówię,że poszła by z dzieckiem do muzeum gdzie więcej wyniesie niż z kina. Ona nie normalna się ze mną sprzecza,jak ja mam rację. Masło kupują też roślinne jak jest tyle lepszych. Albo rower z supermarketu jak jest tyle świetnych sklepów. Szkoda ich mi.

Gość Barbara w gruncie
dzieci potrzebują MIŁOŚCI RODZICÓW I POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA a nie przerostu formy nad traścią

Jakie prowo? Piszę na prawdę. Jak dla was normalne jest złe odżywianie,ubiór to świat schodzi na psy!

Gość kdnshauaia
no to jest faktycznie słabe, aż żenujące

Gość bjnmmj
jklmkllm

Gość tertert
wg mnie to prowo nawet nie mieści się w skali

Gość kran mi cieknie
Ale co to znaczy, że ty masz zabawki oryginały, a ona made in china? Ja mam sporo zabawek Fisherprice, Vtech, niby oryginały, a made in china.

Gość po pierwsze to sciagasz ode
mnie moje prowo:O Po drugie napisane beznadziejnie. A po trzecie to nie dosc, ze sama niczego wymyslic nie umiesz to jeszcze podrabiasz gorzej niz made in china.

Gość ludzie to plotkarze...........
nawet dobrej prowokacji nie umiesz dziewczynko napisać

Gość hfjgjvddk
Słabe prowo:)

Tu nie da się z wami pisać. Co ktoś tutaj nie napisze,od razu je stwierdzony że kłamie:O Czas zmienić portal. Nie jestem nie normalna,żeby wymyślać tematy,czuję się dobrze,uważam się za świetną kobietę i nie muszę zmyslać jak inne. Orginał zawsze jest lepszy od podróby. Kup made in china o orginalną zabawkę to zobaczysz.

Gość Autorka ma racje
i kazdy kto ja obraża pewnie jest jej przyjaciółką:) Żywi dziecko czym popadnie , ubiera jak wiesniaka i tyle.

Gość tez tak mysle
polowa tutaj smieciami odzywia dzieci

Gość TERAZ WSZYSTKO TO PROWO
Koleżanka ma swoje przyzwyczajenia,nie ingeruj. Każdy robi jak chce.

Gość po pierwsze to sciagasz ode
zmien portal idiotka naprawde:O temat zerznelas ode mnie i jeszcze nawet nie wpadlas na pomysl by odczekac troche, a tak to widac, ze nieudane, slabe prowo.

Gość hdiajkdlhxc dlf
Jejkuu biedna jesteś autorko :( :( :( :( :( Moje najszczersze kondolencje..

Gość Wiesz po czym poznac ze twoje
prowo powiedz mi skad ty masz orginalne zabawki nie zrobione w chinach Wszystko produkuja w chinach Daj przyklad rzeczy ktorymi bawi sie twoje dziecko I zobaczymy jak wiele wymyslisz roznorodnych zabawek ktore nie sa tylko kukielkami lub drewienkami :D

Może nie potrzebnie się wtrącam,ale ona sama mnie poucza,to mam słuchac rad od takiego czegoś?

Gość kran mi cieknie
Ale co to znaczy "oryginalna zabawka"? Jaka to? Made in co?

Gość jak pisał ktoś wcześniej
dobre prowo trzeba umieć zrobić :D ucz się dziecino, a może kiedyś Ci się uda, jak na razie cieniutko... :D

Nie mam zabawek z napisem made in china! Tylko orginalne. Made in china są w kiosku nawet po 10 zł!

Gość kran mi cieknie
Do Ciebie babo nie dociera, że to właśnie w Chinach robią te twoje oryginały????

Jak nie odrózniacie zabawki orginalnej od podróby to proszę poczytać(wystarczy google).