Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xNataliax20

tabletki anty a wiek

Polecane posty

Gość xNataliax20

Witam Was ;) Otóż mam 20 lat i chcę zacząć brać tabletki anty ponieważ mam stałego partnera. Czy uważacie, że obecnie tabsy szkodzą czy są już mniej szkodliwe (bardziej nowoczesne)??? a wy od jakiego wieku zaczęłyście je brać? Pozdrawiam. Lidka ;)

Gość Antyczka
Lidka, dopiero co była afera że po Diane-35 babki zjeżdzają z tego świata, a po super nowoczesnych Yaz, Yasminele (niby nowej generacji) jest nie lepiej - właśnie Bayer wypłaca odszkodowania za mega skutki uboczne. Jak masz stałego partnera to zainwestuj w komputerek cyklu Lady-Comp czy Pearly - nie ma skutków ubocznych a skuteczność taka sama jak tabletek. Nie trujesz zdrowia i możesz się kochać bez prezerwatywy. Ja stosuję od ponad 2 lat, wpadki nie zaliczyłam (a płodna jestem, mam dziecko), więc wiem, że to działa.

Gość xNataliax20
moja siostra bierze YAZ i jej gin powiedział, że te tab są dla niej jak witamina C ;D bierze od 3 lat i badania wszystkie wzorowe. więc nie wiem czy to zależy od kobiety czy jak

Gość xxlove

Ja nigdy nie brałam i chyba nie zamierzam. Za dużo się dowiedziałam o problemach z nimi. Moja koleżanka i ja używamy metod naturalnych np kontrolujemy swój cykl za pomocą cyclotestu i obie jesteśmy zadowolone :)