Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bede sie podpisywac

Moje dziecko jest chore psychicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oj tammmm
jak raz dostanie porządne lanie to mu nic nie będzie

Zaniepokoiło mnie to, że napisałaś, że zaznaje dużo miłości od męża. Nie może być tak, że niedzielny tato przytuli 'pokocha' a mama jest od szarpaniny się i słuchania wrzasków. Musicie mówić jednym głosem i przytulać tyle samo i ujarzmiać jednakowo.

Gość Rece opadaja jak to czytam
to se nazywa dopiero beztresowe wychowanie.3 latek dyryguje matka, siary jej robi a matka nawet nie potrafi porzadnie go postawic do pionu Mojej siotry syn ma juz 24 lata (teraz mgr bedzie bronic) i ona odrazu mu wypersfadowala z glowki.Skonczylo sie na 3 numerach, wiecej nie powtorzyl Kiedys sie tak nie caackano z dziekciem jak ty to robisz

Gość jak mozna tak napisac
Jak mozna na wlasne dziecko powiedziec ze jest chore psychicznie?

Gość dangerouuus
dzieci w takim wieku mają tak zwany etap ' buntu' :) głowa do góry, chodź wala sie mury, to jest twoje dziecko i wiadomo każdy ma prawo nie wytrzymać ale uwierz- nie chciałabyś aby ktokolwiek Ci go zabral, musisz to jakoś przeboleć, pozdrawiam.

Gość Poprawi się życzę Ci tego
Mój syn też był taki. Zdarzyło się nawet, że "uwiesił" się na mnie w taki sposób, ze podarł mi bluzkę. Udało się go okiełznać. Byłam u psychologa w poradni psych-pedagogicznej i nie pomógł, bo chciał rozmawiać tylko ze mną, z dzieckiem nie, ale trochę mnie to uspokoiło, bo twierdził, ze nie widzi zaburzeń. Mały jest buntowniczny, ale znormalniał, nie urządza awantur. Będzie lepiej.

ogolnie chodzi mi o to ze szukasz metod po omacku, ze nie ma w tobie pewnosci. slabosc dziecko wyczuwa. mi pomaga na spokojnie analiza zachowania moja i dziecka i przygotowanie strategii. i potem nie ma upros. ja mam maluszka z mega mocnym charakterem. jest dla mnie wyzwaniem. co najlepiej dziala to spokoj i opanowanie. robisz swoje. kary nie sa dobre. dziecko nie rozumie ze nie oglada tv bo rozwala klocki. ono rozwala z premedytacja, wiec koniec z klockami. itd.... wazne zeby siebie sama wzmocnic, swoja pewnosc ze sie da. moze ci pomoc literatura, psycholog, co wolisz. ale to ty jestes problemem, nie dziecko. masz madre, bystre i silne dziecko. bedzie kiedys dobrze sobie radzic. uwierz w siebie.

Gość a co robi mąż
a gdzie w tym wszstkim twoj maż?

Gość Karolina19801
do rrwr Jakbyś poczytała uważnie to byś sie dowiedziała że mam dzieci!!! I to że mój syn ma stwierdzone ADHD .tERAZ MA 10 LAT i nie mam z nim problemów ani w domu ani w szkole jest bardzo mądry i dobrze się uczy a to że osiągnełam ten sukces bo dla mnie to było pare lat pracy nad sobą i dzieckiem więc jest to sukces zawdzięczam cierpliwości konsekwencji w działaniu i nie biłam mojego dziecka i nie wrzeszczałam bo to nie jest metoda wychowawcza biją i wrzeszczą osoby słabe nie umiejące radzić sobie z własnymi emocjami.

Gość gość
Nie będę się podpisywać - jeśli tu jeszcze zagladniesz, proszę, odezwij się.

Gość esterraaa
Moje dziecko również ma problemy ze zdrowiem psychicznym. Jako matka doskonale wiem przez co przychodzisz. Znam bardzo dobrą psychiatrę dla dzieci i młodzieży - pani Tkaczuk z Psychologgii na Chmielnej.