Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danonka_00

DZIEWCZYNY POMOCY!!!

Polecane posty

Wiatam. od jakiegos tyg moj miesieczny synek choruje. lekarka osłuchala go i powiedziala ze zaczyna sie cos dziac na oskrzelach. zapisala antybiotyk, kropelki do nosa i flegamine w kroplach.. noi wlasnie.. dzis rano zaczal kasłać, jakby sie dusił.. trwalo to jakies 5min po czym ustało.. teraz znowu to samo.. i nie wiem czy tak ma byc po tej flegaminie czy nie. wczoraj bylam z nim na kontroli i lekarka powiedziala ze juz sie polepsza, wiec sama nie wiem.. :(

Gość millinn
Flegamina to lek wykrztuśny,tyle wiem i na pewno powinno sie po tym kaszleć. Jednak wiek dziecka jest tu zastanawiający,lepiej skonsultuj z innym lekarzem ,chyba,że masz zaufanie do tej lekarki...z tak malutkim dzieckiem nie można przeciez ryzykować...

w sumie to jedyna lekarka w pobliżu..;/ mieszkam na wsi.. no wlasnie mnie tez zastanawialo to ze zapisala ją miesiecznemu dzicku.. boje sie ze moze sie udusic..:(

Gość hj65rd5sejs
wiesz co twoje dziecko jest za male na flegamine!!!!!!!!!!!!!!!! moze sie ta wydzielina ktora mu odchodzi poprostu udusic bo nie ma ono jeszcze tyle sily aby odkaszlnac jak dorosly czy 2 latek. masakra jakas . To konowal a nie lekarz! wez poczytaj na tej flegainie od jakiego wieku jest! wiem ze jedyny syrop na kaszel wyksztusny dla malych dzieci to mucosolvan mini ale on jest od 1 roku zycia!!!!! takim malym dziecia jezeli maja zalegajaca wydzieline to w szpitalu odsysaja i lecza takie dzieci w szpitalu a nie flegamina w domu!

Gość hj65rd5sejs
wiesz co jedz ty z malym na pogotowie niech go ktos tam dobrze obslucha bo ja juz sie boje jak takie cos czytam!!!

Gość .n.ln.ln
jesli ma problemy z oddychaniem to moze oznaczac zapalenie pluc. u tak malych dzieci moze przebiegac bez goraczki i tylko z objawami typu katar i kaszel. lepiej pojedz z dzieckiem do szpitala. tam sie dowiesz czy infekcja jest powana czy nie

Gość KrystynaB_4535
Używaliście preparatu co się nazywa Mucosolvan Mini? No bo wyszukiwałam danych dotyczących tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Może możecie cokolwiek powiedzieć mi o tym produkcie? Jest sens go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Na tej stronie zanalazłam trochę komentarzy o Mucosolvan Mini: http://www.listalekow.pl/mucosolvan-mini/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się naciąć i wydać bezsensownie pieniądze, dlatego postanowiłam Was zapytać. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.