Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek56789787

ubezpieczenie firmy

Polecane posty

Gość janek56789787

Witam ile kosztuje ubezpieczenie małej firmy od kradzieży dewastacji lokalu itp?

Gość Dorodny Marcin
Trochę albo nieco więcej.

Gość gość
Kurcze, wszystko pewnie zależy od tego jaką składkę sobie wybierzesz i co chcesz żeby ubezpieczenie obejmowało. Lepiej troszku więcej zapłacić i mieć szerszy zasięg ubezpieczenia bo zawsze się dzieje to od czego nie jesteśmy ubezpieczeni.

No ale też realnie trzeba pomyśleć, co faktycznie może się stać. Ja prowadzę jednoosobową działalność i właściwie nie zależy na niczym więcej niż ubezpieczenie przed roszczeniami osób trzecich oraz utratą płynności finansowej.Pracowników nie zatrudniam, lokalu nie mam, wiec nic innego praktycznie nie muszę ubezpieczać.

Gość arielkas
Właśnie się zastanawiam nad Presto, podobno świetnie się nadaje dla małych firm i ma szeroki zakres ubezpieczenia. Z tego co już zdążyłam się zorientować chyba najbardziej pasuje dla moich oczekiwań. Tylko nie wiem jak u nich z wypłatą odszkodowania jest w razie czego...

Gość zairta
Spokojnie możesz brać tę polisę, ja miałam zalanie i raz kradzież i wszystko mi się zwróciło. Nie miałam żadnych kłopotów z odszkodowaniem

Gość halmok
Kwestia taka o co dokładnie chodzi, rodzaj ubezpieczenia, ale zasada jest bardzo prosta. Wchodzisz na stronę ubezpieczyciela, np. Liberty - https://www.lu.pl/ i tam robisz sobie wycenę ubezpieczenia. Zazwyczaj masz tam konkretne pakiety. Zwracaj uwagę na sumę ubezpieczeniową.

Gość polanaana
Dla małych i średnich firm ważna jest dopasowana do potrzeb przedsiębiorstwa oferta, a w niej ochrona życia i zdrowia pracowników tak w ofercie generali jest

Gość gość
No ubezpieczenie firmy jest ważne ale to już warto się przejść do ubezpieczyciela i z nim wybrać najlepszą ofertę - jednakże aby uniknąć włamań można też wykorzystać telewizję przemysłową i zabezpieczyć się od zewnątrz. Dobre rozwiazania posiada firma Miwi Urmet - http://www.miwiurmet.pl/

Gość gość
Zobacz w ofercie Concordii może będą mieli akurat cos, co będzie spełniało twoje oczekiwania. Ogólnie maja wiele naprawdę dobre oferty różnych ubezpieczeń, wiec może jak nie to, to co innego się przyda.

Gość sonik8292
Ja właśnie zastanawiam się nad ubezpieczeniem cargo dla firmy transportowej. Wiecie, że z taką firmą jest dużo więcej załatwiania? Działamy głównie na trasach międzynarodowych, więc na wszystko trzeba zwracać uwagę. Czytam sobie teraz informacje na stronie https://www.transbrokers.eu/co-spedytor-powinien-wiedziec-o-ubezpieczenie-cargo-zeby-nie-napytac-sobie-biedy/ Bardzo fajny artykuł.

Gość Agentka Ewa

Dzień dobry 🙂 Ubezpieczenie firmy nie ma stałej ceny. Wysokość składki zależy od wszystkiego: branży, zakresu ubezpieczenia, wartości majątku firmy, ilości zatrudnionych pracowników, obrotu rocznego. Po co zgadywać. Zapraszam do kontaktu. Policzę, wszystko wyjaśnię, przygotuję ofertę i wyślę mailem. Telefon: 603 213 317 .  

zgadza się wszystko zależy od wielkości firmy, skontaktuj się z Agencją Ubezpieczeniową Kubinek przedstawią ci wszystkie możliwości