Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomelloo

Czy serum punktowe red blocker rzeczywiście działa?

Polecane posty

Gość pomelloo

Witam Chciałabym zapytać Was, czy ktoś z was wie, czy serum punktowe red blocker działa? Nie mam dużych problemów z naczynkami - lekkie zaczerwienienie w dwóch miejscach na twarzy. Nie przeszkadza mi to aż tak bardzo - trochę pudru wystarczy aby to zatuszować, ale chciałabym jednak to zlikwidować, bez używania lasera. Większość opinii w internecie jest o tabletkach red blocker - nie mają one rzeszy fanów, ale nic nie mogę znaleść o tym serum punktowym. Może któraś z was już je wypróbowała i może podzielić się opinią?

Gość KaskaQ6372
Używaliście leku co się nazywa RedBlocker? Bo szukałam opinii dotyczących tego preparatu i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście coś powiedzieć mi o tym prepearacie? Warto go kupować, znacie jakieś zamienniki? Na tej stronie przeczytałam trochę komentarzy o RedBlocker: http://www.listalekow.pl/redblocker/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Wolałabym się nie rozczarować i wydać bezsensownie część swojej wypłaty, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Dzięki za wszelkie porady.

Gość miluś900
od razu powiem, że serum punktowe redblocker nie zlikwiduje wam niedoskonałości, bo nie od tego jest ;). Ja użwam go regularnie od 4 miesięcy jako uzupełnienie mojego makijażu. Jestem zadowolona, bo przyćmiewa niedoskonałości, naczynka - nie są tak widoczne. Na dodatek wydajny i cena naprawdę nie wygórowana. Odpowiedni dla mojej naczynkowej, a więc też wymagającej, wrażliwej skory