Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy ten test

kiedy zrobić test?

Polecane posty

Gość kiedy ten test

Mam nieregularne okresy. Zazwyczaj 28 dni ale zdażyło się też 35. Kiedy robić test żeby był w miarę wiarygodny?

Gość kiedy ten test
Dziś mam 22 dzień cyklu i nie wiem czy mogłabym po weekendzie zrobić już test czy czekać jeszcze 13 dni?

Gość test możesz zrobić
najwcześniej 14 dni po stosunku

Gość Bądź sobą
możesz zrobić bete, chyba tydzień po stosunku, ale mówię CHYBA bo nie jestem pewna.

Gość test możesz zrobić
beta najwcześniej 10 dni po stosunku

Gość Bądź sobą
mówiłam że nie jestem pewna ;) no i beta jest najpewniejsza, a przy tych sikanych wydasz pewnie 2 razy tyle, bo na 1 się nie skończy ;)

Gość kiedy ten test
Tak tylko te stosunki to są co noc :D A owulacje to nie wiem kiedy mogłabym mieć bo nie mam nigdy jakiś mocnych objawów krwawień bóli ani nic takiego. Z interpretacją śluzu też mam spore problemy bo tak mniej więcej 5-6-7 marzec miałam bardzo dużo przejrzystego śluzu a potem sucho aż do teraz, ale czy tamto to był śluz płodny to nie mam pojęcia. No i teraz nie wiem co robić czy robić ten test za kilka dni czy czekać jeszcze ze dwa tygodnie?

Gość a rób kiedy
chcesz, kogo to obchodzi!!! nikt normalny nie robi testu kilka dni po stosunku - jedynie z krwi najwczesniej 10 dni!! ale musisz powtorzyc po kilku dniach !! tak to jest jak dzieci za sex sie biorą

proponuję ci zrobić w 35 dniu cyklu skoro masz nieregularne w tedy będziesz miała pewność ja tak zrobiłam i miałam czarno na białym ze jestem w ciąży

Gość kiedy ten test
.

Gość test możesz zrobić
no to poczekaj w takim razie do terminu spodziewanej miesiączki, jak sie poważnie opozni to rób testy

Gość kiedy ten test
Dzięki za odpowiedź. Chyba zrobię w tym 28 dniu cyklu jak się okres nie pojawi a jak wyjdzie negatywnie to drugi w 35. Ktoś tu pisał że nikt nie robi kilka dni po stosunku tylko min 10 tylko jakbym miała owulacje tego 5 marca jak mialam tak dużo tego śluzu to bym dziś właśnie miała 2 tyg od stosunku. Dzieckiem już od dawna nie jestem, a zwyczajnie nie wiem jak w takiej sytuacji postąpić i jak się do tego odnieść.

Gość xxxkamixxx
Autorko nie karm troli. Zrob test a potem nastepny za kilka dni. POWODZENIA :))))