Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mega wkurw....

Ile płacicie za gaz?

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam do zeszlego tygodnia butlę gazową, więc jedynie kuchenkę miałam podłączoną do gazu. Jedna butla ok 60 zl na ok 7-8 miesięcy. Teraz przeszłam na indukcję, więc gazu w domu zero. Ogrzewanie kominkowe z rozprowadzeniem powietrza.

Gość SebastianMM
Jeżeli chcesz obniżyć rachunki z gaz minimum o 10 % zapraszam do kontaktu ! 661-297-875

Gość gość
Ja płacę 70zł co drugi miesiąc

Gość liddda33
Jeśli bardzo dużo płacicie za gaz to według mnie trzeba zmienić dostawcę. Ostatnio sprawdzałem wiele firm które dostarczają gaz i wyszło mi że firma AmeriGas w obecnych czasach jest najtańsza na rynku, http://www.amerigas.pl/pl/gaz-dla-domu/zbiorniki/oferta.html to właśnie ich oferta, sami sobie zobaczcie !

Gość gość
Racja, też się orientowałem i mają ciekawe rozwiązania dla osób które chcą ogrzewać lub/i gotować na gazie. Nam najbardziej na tą chwilę odpowiada dzierżawa zbiornika i ich oferta Relaks. Ze swojej strony mogę polecić, bo dla domu około 100m2 jest chyba najbardziej korzystna

ceny u dostawców gazu sa zblizone, to prawda, ale tak jest w kazdej dziedzinie zycia, natomiast wspomnialabym o jakosci i kalorycznosci gazu w amerigasie, ktory jest zwyczajnie lepszy

Gość gość
Ogrzewanie domu gazem wcale nie jest takie drogie. Sam korzystam z tego sposobu i zdecydowanie nie mogę narzekać na rachunki. Ale wpływ na to ma dobrej jakości gaz od http://gal-gaz.pl/. Firma ta oferuje gaz do ogrzewania pomieszczeń w przystępnych cenach. W dodatku gaz ten jest wydajny.

Gość gość111234567
a firma oferuje jaka mieszankę propan - butan letnią, zimową. A jeszcze jedna o pytanie jaką podają wartość opałową gazu ?

Gość paulinkanowaktt
my w firmie placilismy bardzo wysokie rachunki za gaz. ale zmienilismy operatora na Axpo - bardzo sobie chwalimy. sprawdz sama moze u ciebie tez da wymierne oszczednosci taka zmiana!