Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama justynki

co robić ???

Polecane posty

Gość mama justynki

Witam ! Nie wiem czy dobrze trafilam na dobre forum ale mam problem poniewaz sama wychowuje 18 miesieczna corke i mam zasadzone alimenty w wys 200zl, ojciec dziecka przestal placic poniewaz stracil prace (wrzesien 2012) i sprawe oddalam do komornika (listopad 2012), ktoremu nie udalo sie sciagnac z niego zaleglych alimentow wiec w styczniu tego roku otrzymalam zaswiadczenie o bezskutecznej egzekucji, na zaswiadczeniu bylo napisane iz naleznosc alimentacyjna dluznika wynosi ponad tys zl. oraz kwote zasadzonych alimentow a po zalatwieniu FA w Osrodku Pomocy Spolecznej otrzymalam tylko nalezne co miesiac 200 zl. Slyszalam ze z tej naleznosci alimentacyjnej nie dostane calej kwoty, dostane tylko jakis procent tej kwoty a tu nic. Poradzcie cos !!!

Gość a nie mozesz isc do
prawnika?

Gość Bądź sobą
dostajesz na bierząco z funduszu alimentacyjnego, to jest zadłużenie ojca dziecka, które komornik będzie ściągał latami (pomimo tego, że pobierasz z funduszu, jemu dług rośnie)...

Gość mama justynki
bede musiala pojsc zapytac do prawnika, a co jesli chcialabym podwyzszyc alimenty?