Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniesss

Ciaza obumarla, czy jeszcze jest nadzieja?

Polecane posty

Gość Aniesss

Hej, Po dzisiejszym usg lekarz stwierdzil brak akcji serca w 8 tygodniu...dodam ze ostatnia miesiaczke mialam 1 stycznia ( cykl mam nieregularny). CRL 16mm..Nie wiem czy moge miec jeszcze nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze? Serce mi peka :(

Gość jak w 8 tc jest brak akcji
serca to o jakiej ty nadziei piszesz? :o

Gość Aniesss
ze jeszcze serduszko zabije?

Gość zonaKraka
A jak nieregularne masz te cykle? Kiedy testy pokazały ciążę? To na pewno 8. tydzień? I co powiedział lekarz? Żeby skontrolować jeszcze? Ma dobry sprzęt?

Gość Aniesss
Mialam bardzo nie regularne cykle...3 dni miesiaczki, 15 dni przerwy, potem plamienia i tak w kolko...

Gość Aniesss
Lekarka w sumie nie dala mi zadnych nadzieji powiedziala ze rozwoj sie zatrymal w 8 tyg, jak zapytalam w ktorym ja jestem, nie potrafila odp

Długo się starasz o dziecko? problemem moze być tez te nieregularne cykle miesiączkowe, od tego zacznij jak chcesz mieć dziecko. Lekarz nie wyczyścił Cię?

Gość Zamiast
Ale jak miała odpowiedzieć skoro dziewczyna ma nieregularne cykle a rozmiar zarodka odpowiada 8 tygodniowi. Na tym etapie serduszko musi być. Jesli nie ma to już nie będzie. Czeka cię zabieg. potem znowu możesz sie starać jak lekarz pozwoli.