Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakura

Tekst piosenki - oceńcie, o czym jest, czy do was przemawia

Polecane posty

Gość hakura

Mam prośbę do wszystkich pań i nie-pań zgromadzonych tutaj. Podzielcie się proszę opinią na temat tego tekstu: jak go rozumiecie, czy miałyście podobne przeżycie ,czy wiadomo o co chodzi, czy dobrze sięczyta itp:) Będę wdzięczna za szczere opinie Ref: Here I am to make the choice To give my heart a final voice Tears will fall no matter what The choice's tougher I'd ever thought I'm sitting here in darkest room "It aint's easy" said the moon I am just about to choose Which one to have, which one to lose First is tall, no bad at all Second is kind, made my heart go blind First was with me in toughest times Second is The One - my heart never lies Ref: Here I am to make the choice To give my heart a final voice Tears will fall no matter what The choice's tougher I'd ever thought I spent two years with first one, yes tough times it was we had to cross I spent few days with second, and this inner connection has never changed Ref: Here I am to make the choice To give my heart a final voice Tears will fall no matter what The choice's tougher I'd ever thought I'm sitting here in darkest room Suddenly I found a way from the gloom There's one feeling stronger than me I'm dead sure baby, I don't wanna be The biggest disappointment of your drems Your dreams and soul I care the most I choose you to be my heart's host

Gość tzuztu
sama to pisałaś. Uzylas googl trans. A to nie jest dobry pomysł.

Gość hakura
sama pisałam, ale google nie używałam - używałam raczej prostych słów, których sama używam na co dzień wyłapałaś/łeś jakiś rażący błąd?