Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda kafeterianka

Czy wiekszy zarost przeszkadza przy pocalunku?

Polecane posty

Gość Mloda kafeterianka

Czy wiekszy zarost przeszkadza lub kuje nieznosnie przy pocalunku? Odpowiedzcie z wlasnego doswiadczenia, bo nie mialam jeszcze takiej okazji. ;)

Gość Mloda kafeterianka
Az tak zle?

Gość oj podoba podoba
zarost jest b. przyjemny w dotyku nie przeszkadza przy mizianiu wrecz przeciwnie, podnieca :D

Gość Dziusia92
Tak,przeszkadza

Gość Mloda kafeterianka
Widze, ze sa podzielone zdania. Zostaje tylko sie przekonac ;p

Gość bzzzzykame
bz

Gość Mloda kafeterianka
Hm?

Gość przebrzydła mendzia
Wg mnie zarost u kobiety jak najbardziej może przeszkadzać w calowaniu

Gość Mloda kafeterianka
Oczywiscie chodzilo mi o faceta. ;)

Gość ja raz calowalam sie z facetem
ktory mial jakis 3 dniowy zarost i mam juz uraz:( przy calowaniu troche drapalo, nie bylo przyjemne, calowalismy sie namietnie, wiec potem mialam poranione usta i wokolo, pieklo i bolalo, nigdy wiecej,🖐️ zarost jest dla facetow ktorzy sie nie caluja jest do wygladania i ogladania, ale nie do calowania.

Gość jhfsjhdjfshjkfhskjdfhkjdshskj
Ajjj tam pierdolicie farmazony zarost taki 3 dniowy jest idealny na pocalunki i mega sexowny#!dziewuszki lat 16 nie wypowiadac sie ;)

Niektórym kobietom takie pocałunki nie sprawiają radochy :P bo nie lubią uczucia drapania między udami :P

Gość to music glowa ruszyc
i rozumem jak go masz ... jak ogolisz sobie nogi to po dniu, dwoch przejezdzajac po nich dlonia kluja, a jak zapuscisz na miesiac to juz nie kluje, widzisz, ze myslenie nie boli? :) to samo masz na buzi faceta, niedawno sciety zarost podraznia, kluje, drapie, a dluga broda tylko mizia. trawa skoszona ma nieregularne konce, a jak troche wzroscie to sie zalagadzaja konce, sa juz owalne a nie poszczepione. nie trzeba tez tu doswiadczen w calowaniu a jedynie posiadac mozg, ktory funkcjonuje, a nie jest w zastoju. odrastajace, dlugie wloski maja lagodne konce, a uciete ostre, bo sa dluzsze i sie "zabliznily"

Wszystkie pipy którym przeszkadza zarost lubują się w chłopcach i panienkach a nie facetach. Jak chcecie gładziutką buzie to zostańcie lezbami. Facet nie jest delikatny, drapie, ma zarost bo to facet! Moja dziewczyna jest czasami podrapana ale jej to nie przeszkadza bo jej się podoba to jaki jestem męski. A już w ogóle rozbrajają mnie wpisy jakie to niby potem kobiety są pokaleczone... boże jakie delikatne, że pare włosków taki ból im sprawia.

Gość Smile:):)
Czuły? Parę włosków? No sory, ale mój facet, jak się nie ogoli to mnie zawsze strasznie porani. Skóra mi po kilku dniach schodzi, a wcześniej jestem cała bordowa. Mój eks miał miękki zarost więc było ok. A i nie jestem dziewczynką, bo mam 27 lat;). Wszystko zależy od tego, czy facet ma zarost miękki czy twardy.

a sa tu jakies 16? :P zarost nie swiadczy o meskosci :D widac ze trudno Ci zadbac o higiene, jak wiekszosci polakow, fu

Gość Mloda kafeterianka
Dziekuje za odpowiedzi. Z tego co tu wywnioskowalam to nie bedzie zle, bo to jest taki zarost troche dluzej pielegnowany (nie taki sciety lub 3 dniowy). To dobrze, ze nie bedzie drapalo, bo do twarzy mu z tym i nie chce by zgolil.

Gość 00887644322
/Czuły_Krzysiu Wszystkie pipy którym przeszkadza zarost lubują się w chłopcach i panienkach a nie facetach. Jak chcecie gładziutką buzie to zostańcie lezbami. Facet nie jest delikatny, drapie, ma zarost bo to facet! Moja dziewczyna jest czasami podrapana ale jej to nie przeszkadza bo jej się podoba to jaki jestem męski. A już w ogóle rozbrajają mnie wpisy jakie to niby potem kobiety są pokaleczone... boże jakie delikatne, że pare włosków taki ból im sprawia./ x pipko twot zarot nie jest oznaka meskosci, moze jeszcze napiszesz ze facet ma bic, pluc, bluzgac, smierdziec i o siebie nie dbac bo jest facetem a nie panienka. ... takie nieucywilizowane zwierzeta powinny na polach sie wypasac a nie wchodzic do miasta i starszyc ludzi. Golenie powinno wchodzic w higiene kazdego czlowieka. Faceci musza sie golic by wygladac przyzwoicie i schludnie, a nie chodzic z zmorda jak dupa bizona albo jak malpa co z lasu uciekla. Jak facet sie nie goli w ogole to jest fleja, brudasem, grzybem lesnym. Niedelikatni sa damscy bokserzy i chamy rzucajacy bluzgami i machajacy lapami. Facet ma kulture, obycie, wywazenie, potrafi byc delikatny, a nie prostacki, chamski i butny.

Gość ja z kolei lubię właśnie taki
kilkudniowy, nawet jak jest szorstki jest to dla mnie przyjemne po prostu:P każdy ma swoje preferencje

Gość Mloda kafeterianka
Nie gadajcie bzdur, ze jezeli facet sie nie goli to o siebie nie dba. Ja akurat poznalam go z tym zarostem i uwazam, ze wyglada niesamowicie w tym zaroscie, niebieskich oczach i do tego jeszcze brunet. Trzeba umiwc o to zadbac poprostu a nie. Nie kazdemu to pasuje, ale niektorym wrecz TaK..

Gość Mloda kafeterianka
Z gory sorencje za bledy,ale jestem na tel.

Mam zarost dwumiesięczny i uważam że wyglądam w nim całkiem przyzwoicie ;)

Gość Mloda kafeterianka
To suuuper :)

Gość Mloda kafeterianka
Ktos jeszcze?

Gość Aparat007
jak uzywasz odpowiednich kosmetykow, szamponow i odzywek, kremow itd itp, jestes zadbany, to raczej nie powinines az tak drapac lasek.

Gość edghjklkuytrew
Wiekszośc kobiet kocha zarost :)ale taki góra 3-4 dniowy lecz pod jednym warunkiem przy elegancko przystrzyżonych włosach