Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie, nie czy tak

pracujecie na kamerkach?

Polecane posty

bo mam kilka pytan :)

Gość w kamerunie
a bo co?

bo chcę zapytać o kilka rzeczy. pracuje któraś z Was w ten sposób?

Gość tak ja pracuje
Dobrze trafilas bo ja zarabiam w ten sposob. Co chcesz wiedziec?

Gość co chcesz wiedzuec
wiedziec ,pytaj

czy trzeba pokazywać twarz? czy moge mieć kamerkę skierowaną np. jedynie na tzipkę? czy musicie wyrobić ileś godzin dziennie, czy wpadacie na pół godzinki kiedy macie czas? ile można zarobić?

Gość tak ja pracuje
Nie musisz pokazywac twarzy. Mozesz miec kamerke skierowana na swoje cialo.

Gość tak ja pracuje
Wpadam tylko jak mi sie chce i jak dobrze wygladam. :) Raz udalo mi sie zarobic 100funtow w godzinke. Ale ja w Anglii jestem.

Gość Musisz koniecznie te kamere
włozyc sobie w tzipke .Po czym skierowac na twarz w koncu ludzie musza wiedziec za co płaca .Zarobki sa rózne od 35 zł -99 zł

Gość tak ja pracuje
Aha, i to zarobilam tylko rozmawiajac z facetem na czacie. On mnie widzial, ja go nie i pisalismy ze soba przez godzine. U mnie minuta kosztuje 2funty.

proszę o kulturalne komentarze. jestem w tragicznej sytuacji finansowej, szukam już długo pracy, ale żyjemy w polsce, więc nie ma co liczyć na cud, a jedzenie z nieba nie spada. nie mam co dać dzieciom jeść, więc kombinuję jak mogę. jedyne co mnie powstrzymuje to właśnie pokazywanie twarzy, bo mam trochę znajomych za granicą i nie chcę być rozpoznana. dlatego chętnie bym w ten sposób pracowała, ale pod warunkiem, że bez pokazywania twarzy.

czytałam na jakimś starym topiku, że dziewczyny polecały intercam. Wy też dla nich pracujecie, czy polecacie jakieś inne firmy?

no i gdzie się podziałyście?:P

kazdy ma swoj kregoslup moralny jeden wyzej, drugi nizej... sa inne sposoby zarobku, ale skoro wolisz tak to nikt Ci nie broni. Wydaje mi sie ze twarzy nie trzeba pokazywac.

słuchaj.. ja naprawdę szukałam normalnej pracy. 2 lata. mam porządne studia, a nawet sprzątanie mnie interesuje. ale pracy nie mam, a mieszkanie opłacić trzeba, a i bez jedzenia też długo nie pociągnę. nie chcę tylko być rozpoznana, to mój jedyny problem. pewnie, wolałabym siedzieć w biurze i przerzucać papierki. ale niestety pracy nie znalazłam, a nie mogę dłużej żyć na minusie.

no odpowiedzcie dziewczyny :)

wejdz na showup i zobacz jak dziewczyny zarabiaja, pozatym na kazdej stronie jest regulamin i tam powinno pisac co powinnas robic a za co zabiora kase ewentualnie..

wole popisać z takimi, które tak zarabiają :)

Gość gość
jestes autorka zwykla szmata nie kobieta ;)

Gość gość
****ol prace w biurze. Wejdź na prywatne forum o pracy na kamerkach - camchatki.eu Dowiesz się wszystkiego jak rozkręcić własny interes i dlaczego nie pracować w biurze. CamChatki.eu Polecam

Założyłam nowe miejsce, oby nie zniknęło tak jak inne wcześniej. Wstępna treść pojawi się niebawem. Zapraszam. mojakamerka(kropka)fora(kropka)pl

Gość webcamlover
Nie pakujcie się do żadnej pracy na seks czacie. Nie wierzcie w anonimowość na takich czatach, choćby były "z drugiego końca świata". NAGRAĆ obraz z seks czatu, OBOJĘTNIE JAKIEGO, to ŻADEN PROBLEM, a ktoś niezaznajomiony z komputerami może nagrać to nawet zwykłą kamerą. Są tacy co tylko tym się zajmują, a potem sprzedają wasze filmiki na swoich stronach. W sieci jest pełno takich filmików i pozostaną tam (ogólnodostępne dla wszystkich - także waszych najbliższych) już chyba dotąd, dokąd internet będzie istniał, albo i dłużej (czyli - NA ZAWSZE, bo nie da się ich całkowicie usunąć). Jeśli już nie macie wyjścia, albo jest wam obojętne to że każdy będzie mógł was zobaczyć i zidentyfikować, to zróbcie własne rozeznanie jakie strony są dostępne i zarejestrujcie się SAMODZIELNIE na tych jakie wam najbardziej pasują i wydają się wiarygodne. W żadnym wypadku nie pracujcie dla żadnego studia ani innego pośrednika (wiele ze stron to właśnie pośrednicy), oni zabiorą wam większość tego co zarobicie i jeszcze potem zrobią z was prostytutkę, bo będą mieć wasze wszystkie dane i prawa do wszystkich nagrań z waszych "sesji" i zdjęć umieszczonych na takich czatach (czym mogą was szantażować do końca życia). Poza tym, nie jest to łatwy kawałek chleba. Na początku może znajdziecie zainteresowanie, ale z czasem jak już nagrania z wami zaczną krążyć po internecie, to niewielu będzie wam chciało płacić. Chyba, że macie ogromną umiejętność przekonywania. To praca tylko dla ekshibicjonistów. Pamiętajcie, że w tym biznesie każdy chce odkroić kawałek z waszego zarobku i nawet jak będziecie to robić bezpośrednio dla strony która transmituje takie kamerki, to i oni pobierają spory procent z tego co płaci klient.

Gość gość
Ja pracuję jako videomodelka już długo, jakbyś się chciała dowiedzieć czegoś więcej od dziewczyny z doświadczeniem to pisz śmiało pannaadrianna1990@onet.pl :) Chętnie Ci opowiem więcej o tej pracy, pozdrawiam!

Gość gość
Ja miałam moment w życiu kiedy potrzebowałam dorobić i zdecydowałam się na su. Nie pokazywałam twarzy, najwyżej do wysokości ust. Nagrywałam na neutralnym tle żeby nikt nie mogl poznać po meblach czy wystroju. Wtedy jeszcze jakoś szło, lepsze wyniki wieczorem, nawet z 200 zł w jeden wieczór się dało. Ale teraz widzę że dziewczyny na su pokazują wszystko a widzowie nie sypią już tak żetonami wiec chyba nie warto

Gość gość
Dziewczyny, nigdy nie obwiniajce sie ze bylyscie zmuszone kiedykolwiek zarabiac w ten sposob na chleb.. To nasza chora sytuacja gospodarcza zmusila was do tego..

Gość gość
Nie rozumiem nagonki na panie "lekkich obyczajow" a juz tym bardziej na panie ktore tylko swoje cialo polazuja zeby zarobic troche grosza na chleb..