Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hashimoto_motoHashi

Jak leczycie Hashimoto

Polecane posty

Gość Hashimoto_motoHashi

Jak leczycie Hashimoto i jakie sa u Was objawy?

Gość Hashimoto_motoHashi
Up,UP! Ja mam Przeciwciala anty TPO-47,61 norma to 34 P-ciala anty TG- 637,3 norma do 115. Reszta w normnie czyli TSH,FT3 i FT4.Poza tym mam wole guzowate,czy taki wynik swiadczy o Hashimoto?Jak to wyglada u Was chorych na Hashi?

Gość Hashimoto_motoHashi
Nikt mi nie odpowie?Bardzo mnie ciekawi jak inni lecza Hashi i prosze o wypowiedzi.

Gość fiffka
Ja mam anty tpo 1800 ,ostatnio miałam 2400 ,nie żartuję niestety...:( Biorę eutyrox 100 tsh jest teraz w normie ,ale te przeciwciała wrrrrrr

Gość Hashimoto_motoHashi
A jakie masz P-ATG?Bo moje jest wysokie a ATPO-lekko powyzej normy no i to wole guzowate, ja nie dostalam zadnych lekow i tak sie mecze,czekam na operacje mam ktora mam miec za prawie 3mc.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
leczenie swoją drogą, ale należy szukać przyczyny choroby, może nią być: 1/ nietolerancja na gluten http://pracownia4.wordpress.com/2010/01/22/gluten-to-czego-nie-wiesz-moze-cie-zabic/ oraz 2/ dieta bogata w nabiał (mleko, serki, jogurty itp...) - mleko zawiera kazeinę, która negatywnie wpływa na tarczycę - przeprowadź dietę oczyszczającą organizm (krew) - może być warzywno-owocowa wg dr med. E. Dąbrowskiej